KOMMERSIELLA

Tynningövägen 104 / Tynningö / Vaxholm

Slutpris
2 000 000 kr
Fastigh.bet
VAXHOLM TYNNINGÖ 1:918
Bruksarea
1 226 kvm
Totalareal
5 196 kvm
Såld
2019-07-01
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Tynningövägen såldes av oss 2019-07-01. Se alla våra försäljningar i Tynningö samt även på Tynningövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tynningövägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tynningö - den nära skärgårdsön

Endast 30 min från Slussen finns denna pärla i Skärgården. Här kan du bo och leva nära havet och pendla med båt, buss eller bil till jobbet.

Skärgårdsboende året runt eller för fritid

På denna långsträckta ö på drygt 10 km bor ca 400 permanentboende, en befolkning som mer än fördubblas under sommartid. Tynningö utmärks av mycket vacker natur, cykel- och promenadvänliga vägar och fina vandringsleder. Havet är påtagligt var du än befinner dig på ön och vill du bada i havet kan du göra det vid ett antal fina badplatser runt om på ön. Den största badplatsen finns vid insjön Maren. Här kryper temperaturen ofta upp till över 20 grader redan 3:e veckan i maj för att sedan hålla i sig till början av september. Vill du njuta av vacker utsikt kan du besöka Tynningö Klack , innerskärgårdens högsta punkt, varifrån man har en fantastisk utsikt över inloppet mot Stockholm samt ut över skärgården.

Den aktiva ön

Ön kännetecknas också av engagemang och aktiva föreningar såsom Tynningö IF, TRBB och TGEF. På ön anordnas bl.a simskola, löpskola, motionslopp, midsommarfirande, julmarknad, biokvällar, cykelfest mm. Kommunen äger ingen mark på Tynningö utan grönområdena ägs av TGEF som består av fastighetsägare på Tynningö. På markerna finns förutom vandringsleder och badplatser även utarrenderade hagar där det går betande djur såsom får, hästar, grisar och ibland kor. På ön finns också några varv, Malmqvist varv, Waxholmsvarvet samt Tynningö varv. Det finns en bygdegård, 3 fotbollsplaner, tennisplan, pulkabacke, en mindre lekpark och ett utegym.

Bra kommunikationer

Tynningö trafikeras med reguljär skärgårdstrafik från Vaxholm och Strömkajen i Stockholm samt en bilfärja i Trafikverkets regi mellan östra Tynningö och Norra Lagnö (Tynningöleden). På ön går SL buss som trafikerar bryggorn

Skolor och förskolor

Barnen på Tynningö går i förskola och skola antingen i Vaxholm eller på Värmdö. I Vaxholm finns flera förskolor och skolor årskurs 6-9. På Värmdö finns närmaste förskola, Anitstilla, på Norra Lagnö, ca 1 km från färjelägret.

Liknande bostäder i närheten