Torgny Segerstedts Allé 87 / Rosendal / Uppsala

Restauranglokal i Rosendal

Hyra
29 833 kr/mån
Fastigh.bet
Kåbo 63:1
Totalareal
179 kvm
Kvadratmeterhyra
2 000 kr/år/kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

I Brf Botanikern, i den norra delen av Rosendal, erbjuds en restauranglokal med ett mycket bra läge i hörnet av Torgny Segerstedts Allé och Kansliskrivargatan. Fastigheten ligger med närhet till Dag Hammarskölds väg med goda kommunikationsmöjligheter både till Uppsala City men också till Kungsängsleden och vidare till E4:an. På andra sidan vägen ligger Polacksbacken och Ångströmslaboratoriet. I området finns även ett flertal skolor, biomedicinska företag, Livsmedelsverket samt Akademiska sjukhuset på några minuters avstånd.
Hyra: 2000 kr/kvm/år
Tillträde är beräknat till det andra kvartalet 2019.

Sponsrade länkar
Bilder
Torgny Segerstedts Allé 87
Restauranglokal 179 m²
Situationsplan
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Restauranglokal i hörnet Torgny Segerstedts Allé och Kansliskrivargatan. Lokalen är förberedd med IM-kanal, fettavskiljare samt avloppsbrunnar för restaurangverksamhet. Lokalens bakre del har fönster mot gården.
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Ekonomi
 • Kvadratmeterhyra
  2 000 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är exklusive moms. Utöver hyran tillkommer kostnad för uppvärmning, varmvattenförbrukning, fastighetsskatt och elförbrukning.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Direkt närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar passerande närliggande gata flera gånger i timmen. Bra gång- och cykelvägar in till centrum.
 • Närservice
  Här finns flera restauranger och en Ica Nära.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Följ oss i sociala medier