KOMMERSIELLA

Munkerudsvägen 6 / Munkerud / Munkfors

Hotell inrymmande 29 rum i närheten av Klarälven

Fastigh.bet
Munkfors Räfsan 33
Bruksarea
1 956 kvm
Tomtarea
2 856 kvm
Såld
2019-02-25
Bostaden är såld!

Denna fastighet på munkerudsvägen såldes av oss 2019-02-25. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på munkerudsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Munkerud är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

TILLFÄLLE!! Munkfors saknar hotell för närvarande. Detta hotell inrymmer 29 rum. De flesta rum har dusch och wc. Kök. Matsal. Reception. Uteservering. Balkong. Goda parkeringsmöjligheter. Närhet till Hagfors Airport, som trafikerar Stockholm/Arlanda med 2 turer per dag, "Klarälvsbanan", en 90 km asfalterad cykelväg med start i Uddeholm och som slutar Karlstad, passerar förbi i hotellets närhet. Tredje plan kan med fördel ombildas till bostad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten