KOMMERSIELLA

Cirkelvägen 8A / Fagervik / Sörberge / Timrå

Slutpris
4 475 000 kr
Driftkostnad
124 324 kr/år
Fastigh.bet
TIMRÅ BÖLE 1:349
Bruksarea
454 kvm
Totalareal
1 980 kvm
Intäkter
432 480 kr/år
Såld
2019-12-20
Bostaden är såld!

Denna bostad på Cirkelvägen såldes av oss 2019-12-20. Se alla våra försäljningar i Sörberge samt även på Cirkelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fagervik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött hyresfastighet med fyra lägenheter och fristående garage med förrådsdel. Alla lägenheter har egna ingångar samt egna uteplatser. Fastigheten bebyggdes 1989 och inrymmer 2st femmor i två plan om ca 160m2 och 2st tvåor om ca 70m2. Hyresintäkt 432 480kr/år. En femma kan bli ledig till köparen. Fördelaktiga lån kan övertas av köparen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fagervik

Fagervik är en bruksort i Timrå kommun inom den norra delen av tätorten Timrå. Avståndet till Vivsta (Timrå centrum) är 5 kilometer. Från Fagervik till Sundsvalls centrum är avståndet 2.2 mil och tar ca 20 minuter att ta sig med bil.

Service

På Timrå GK golfbana finns Golfrestaurangen som drivs av EQ House sedan 2019, restaurangen har säsongbaserade öppettider. Närmaste pizzeria finner du endast 3 km från Fagervik.

Fritid

I Fagervik finner du Timrå GK golfbana, ett flertal fotbollsplaner och Fagerviksfälten där en av Sveriges största fotbollsturneringar hålls till. En bana för frisbeegolf har även byggts vid Fagerviksstranden.

Kommunikationer

Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser. Här har du även nära anslutning från Vivsta centrum med Norrtåg som tar dig längst Norra kustlinjen.

Familjeliv

I närområdet finner du Fagerviksskolan med årskurserna (F-6) Skiljegatan 4, Fagervik. 060-57 84 81

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.