Vänga 1

Vänga 1

Slutpris

2 650 000 kr


Vänga— Fristad— Borås

Vänga 1


Slutpris
2 650 000 kr

Vänga— Fristad— Borås

Vänga f.d. Missionskyrka - en fastighet med stora möjligheter!

Välkommen till vackra Vänga och den f.d. Missionskyrkan som med varsam hand renoverats och förädlats. Fastigheten ligger naturskönt intill hästhagar och ängar och med utsikt mot Vänga damm och Vänga Kyrka. I närheten finns Vänga mosse, populära Vänga kvarncafé, sjön Säven och sjön Ärtingen.
Här finns utrymme för den som vill bo och arbeta under samma tak, för den som har behov av ett större boende eller för den som till exempel vill bo bra och få in en hyresintäkt - sammanfattningsvis är detta ett hus med möjligheter!
I fastigheten finns en stor lägenhet om 3 rum och kök, ca 136 kvm, som under de senaste åren totalrenoverats med nytt kök, helkaklat badrum, sovrum, nybyggt loft och bibehållen känsla av ljus och rymd i den stora salen. Lägenheten på andra våning är ca 58 kvm och innehåller kök med matplats, vardagsrum, sovrum, hall och badrum. Sista lägenheten är smakfullt renoverad om rymliga 107 kvm, 3 rum och kök. Även här finns helkaklat badrum, ett stort allrum , två sovrum, kök, klädkammare och hall. Lägenheten om ca 58 kvm blir ledig för en köpare, övriga lägenheter är f.n. uthyrda.

Jordvärme med värmepump. Djupborrad brunn. Dränering och avlopp omgjort 2015. Det finns en fiberanslutning/lägenhet. Fasader och tak är tvättade.
Elcentralerna är bytta.


Vänga ligger ca 6 km från Fristad där man finner det mesta man kan behöva i form av matbutik, buss- och tågstation, bank, gym, restaurang, blomsteraffär, bensinmack m.m . I Fristad finns flera förskolor samt skola årskurs 1-9. Ca 20 km till Borås centrum, ca 25 km till Vårgårda.

Varmt välkommen att boka tid för visning!


Driftkostnad
43 944 kr/år
Fastigh.bet
BORÅS VÄNGA 5:11
Bruksarea
301 kvm
Total markareal
1 230 kvm
Intäkter
231 600 kr/år
Såld
2021-01-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.