KOMMERSIELLA

Hamngatan 20a / Nordstan / Vänersborg

Slutpris
6 090 000 kr
Referensnummer
151 156
Såld
2014-07-07
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Hamngatan 20a såldes av oss 2014-07-07. Se alla våra försäljningar i Vänersborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nordstan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyresfastighet med unikt läge, vid parken Skräcklan och endast 50 m från Vänern, bad och fina promenadstråk. Fastigheten består av 8 lägenheter. På de två första planen är det högt till tak och orginaldetaljer finns bevarade, bl. a. flera kakelugnar (ej i drift).
Den stora tomten erbjuder bra ytor för de boende och gemensamma uteplatser mot väster med sjöutsikt.

Den tidigare villan är en av de tre stora villorna kallade Tron, Hoppet och Kärleken som uppfördes i början på 1900-talet med det så attraktiva läget vid Vänern och i Nordstan.
Den längst norr belägda (Tron) byggdes på 1910-talet av vattenrättsdomaren, Hugo von Sydow.

Den mellersta (Hoppet) uppfördes i början på 1900-talet av förste provinsialläkaren och stadsfullmäktigeordföranden, Nils Englund.

Villan Kärleken, som ligger längst söderut och nu förmedlas, uppfördes år 1905-1907 av direktör och grossisthandlare Edvin Andersson.

Om ej inne på objektvision.se så finns mer info. där.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten