Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Söndrum / Rosengränd 4

LÄGE FÖR NÅGOT LITE MER LYXIGT I VARDAGEN?

Varmt välkomna till Rosengränd, denna vackra adress med lugnt och ostört läge i populära Söndrum. Här på nr: 4 ligger en gedigen och arkitektritad tegelvilla, byggd 1966, med tillbyggt dubbelgarage och ett fantastiskt uterum om ca 80 kvm. Uterummet hyser en inbyggd pool om 7,60 X 3,60 m, omgärdad av trädäck samt stora glaspartier och detta är ett rum som både stora och små njuter för fullt av. Invändigt finns bl.a. fyra sovrum, ett övre plan som kan hyras ut samt en fräsch källare med gillestuga. Kostsamma renoveringar som omdränering och byte av värmesystem är redan utförda och här väntar ett boende som hela familjen kommer att älska! Möt sommaren i nytt boende och njut av svalkande bad utan att ens behöva gå utanför dörren! /Henrik & Tommy

Halmstad / Söndrum
Rosengränd 4
Final price: 3 700 000 kr
Enclosed: 132/92 kvm
Running costs: 34 602 kr/år
Plotarea: 878 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Rosengränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.