Saturnusgränd 11

Saturnusgränd 11

Slutpris

3 880 000 kr


Mickedala— Halmstad

Saturnusgränd 11


Slutpris
3 880 000 kr

Mickedala— Halmstad

Välskött enplansvilla längst in på återvändsgata!

Säg hej till denna välvårdade 60-talare på Saturnusgränd 11! Här har man ett eget hörn längst in på återvändsgata med en grön och privat gavel. Huset om 128+13 kvm är tillbyggt och erbjuder idag en klassisk planlösning där stora förädlingsmöjligheter finns. Huset har nyare fönster och tak, samt en suverän luft-vattenvärmepump som borgar för trygga driftkostnader. Intill finns carport, garage, förråd och växthus.

Invändigt väntar idag tre sovrum och stora sällskapsytor som verkligen lever upp till dagens förväntningar om en social och praktisk vardag. Köket har alltid haft samma plats - det är som gjort för att öppnas upp och förenas med det ljusa matrummet intill. Det stora inglasade uterummet är ett guldkorn med ett härligt ljus som nyttjas till långt inpå hösten.

Läget nära stan, fem minuter till Flygstadens stora utbud och med några steg är man uppe på Galgbergets gyllene salar av bok, ek och motion.

Varmt välkomna till Mickedala.


Boarea/biarea
128/13 kvm
Driftkostnad
30 093 kr/år
Tomtarea
595.9 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-12-15

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Saturnusgränd såldes av oss 2023-12-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Saturnusgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.