KOMMERSIELLA

Slagsån 552 / Järpen / Åre

Sockenstugan i Undersåker!

Slutpris
1 500 000 kr
Driftkostnad
118 016 kr/år
Fastigh.bet
ÅRE UNDERSÅKERS PRÄSTBORD 1:66
Bruksarea
611 kvm
Tomtarea
1 510 kvm
Såld
2019-11-19
Bostaden är såld!

Denna fastighet på slagsån såldes av oss 2019-11-19. Se alla våra försäljningar i Järpen samt även på slagsån

Om du går i säljtankar och bor i närheten av slagsån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Sockenstugan i Undersåker, en unik fastighet att utveckla och förvalta!

Byggnaden är uppförd i två plan plus källare i souterräng med en yta på sammanlagt 611 kvm.
Källar/souterrängplanet inrymmer personalutrymmen såsom badrum med dusch, WC, handfat. Kök som är utrustat med spis, ugn och diskho. Garage som idag används av kyrkvaktmästarna samt pannrum och förrådsutrymmen.

Entréplanet innehåller ett större gemensamhetsutrymme som har använts till konserter och föreläsningar. Samlingsrum som har använts till gruppmöten och samtal. Köket är utrustat med spis, ugn, två diskhoar, kyl, frys och diskmaskin. Köket har väldigt goda förvaringsmöjligheter. Det finns även två stycken toalettutrymmen på entréplan vid ingången, det ena är handikappanpassat och är utrustat med handfat, samt WC med armstöd. Andra toalettutrymmet har även det handfat, WC och även ett skötbord.

På det övre planet finns två stycken lägenheter om 3 RoK samt 2 RoK. Lägenheten med tre rum har en boyta på ca 85 kvm och inrymmer hall, WC med dusch, kök, matrum och två sovrum. Lägenheten med två rum har en boyta om ca 50 kvm och under 2018 ytskiktsrenoverades den. Väl inne i lägenheten finner du ett mindre kök, allrum, sovalkov samt ett badrum med dusch, WC, handfat,
Båda lägenheterna är för närvarande uthyrda.
188 kvm av källarplanet kommer att vara fortsatt uthyrt till kyrkan. Uthyrningen är planerad fram till hösten 2021 med en hyra på 600 kr/kvm/år.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten