Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

DIN MÄKLARE I ÅRE

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Åre

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset Åre förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absolut toppklass. När du kontaktar mäklare i Åre ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN ÅRE

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Åre drivs av en fristående entreprenör med ett genuint intresse för dig som kund och en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för att du ska få en lyckad bostadsaffär.

Vi är två mäklare och tre assistenter som tillsammans har en lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på Åre, skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Vi kan exempelvis erbjuda våra kunder bilder från luften med hjälp av vår egna drönare.

Mäklarhuset Åre förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter.

Kontakta din lokala mäklare i Åre idag, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa just dig.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Åre önskar Jan med personal!

Åre

Stationsvägen 13,
837 52 Åre

Kontorets öppettider är vardagar kl. 09:00 - 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 - 13:00

Aktuella försäljningar
Visa alla 18
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på våra senaste försäljningar i Åre kommun.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering