Din mäklare i Åre

Mäklarhuset ÅreBesöksadress

Stationsvägen 13, 837 52 Åre

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset Åre förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absolut toppklass. När du kontaktar mäklare i Åre ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Har du frågor kring bostadsmarknaden i Åre eller vill du veta värdet på din egen bostad? Hör av dig till din lokala mäklare oss så guidar vi dig rätt.

Våra mäklare kan Åre

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Åre drivs av en fristående entreprenör med ett genuint intresse för dig som kund och en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för att du ska få en lyckad bostadsaffär.

Vi är fem mäklare och en assistent som tillsammans har en lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på Åre, skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Vi kan exempelvis erbjuda våra kunder bilder från luften med hjälp av vår egna drönare.

Mäklarhuset, den smarta mäklaren

På Mäklarhuset har vi ägnat mycket arbete åt hur vi kan få bostaden att synas i mediebruset med den mest effektiva och prisvärda marknadsföringen. Vi har anpassat arbetssätt, teknikstöd och medieval till vår målgrupps beteende och medievanor. Då blir det självklart att välja digitala kanaler, och i den mån det behövs, komplettera med traditionella media.

Vi vill hävda att vi är det mäklarföretag som är mest specialiserat på modern marknadsföring. Allt med målet att hitta rätt köpare och rätt pris genom att få fler till visningen och fler budgivare vilket ger det bästa slutpriset. Så att du blir så nöjd som möjligt med din bostadsaffär.

Mäklaruhset Åre


Hitta till oss


Mäklarhuset Åre Stationsvägen 13, 837 52 Åre

Öppettider


Kontorets ordinarie öppettider är vardagar kl. 09:00 - 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 - 13:00. Under juni-augusti kommer kontoret att vara öppet mellan kl. 09.00 - 16.00

Mäklarhuset Åre förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Åre idag, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa just dig. Varmt välkommen till Mäklarhuset Åre önskar Jan med personal!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.