Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Åre

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Åre

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset Åre förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absolut toppklass. När du kontaktar mäklare i Åre ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra mäklare kan Åre

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Åre drivs av en fristående entreprenör med ett genuint intresse för dig som kund och en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för att du ska få en lyckad bostadsaffär.

Vi är tre mäklare och tre assistenter som tillsammans har en lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på Åre, skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Vi kan exempelvis erbjuda våra kunder bilder från luften med hjälp av vår egna drönare.

Mäklarhuset Åre förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Mäklarhuset, den smarta mäklaren

På Mäklarhuset har vi ägnat mycket arbete åt hur vi kan få bostaden att synas i mediebruset med den mest effektiva och prisvärda marknadsföringen. Vi har anpassat arbetssätt, teknikstöd och medieval till vår målgrupps beteende och medievanor. Då blir det självklart att välja digitala kanaler, och i den mån det behövs, komplettera med traditionella media.

Vårt marknadsföringspaket Smart Digital tillsammans med traditionell media exponerar er bostad i stora mediekanaler såsom Expressen, Dagens Nyheter, Sydsvenskan m.fl. Utöver dessa kanaler syns vi i utvalda sajter inom Bonnier.

Vi vill hävda att vi är det mäklarföretag som är mest specialiserat på modern marknadsföring. Allt med målet att hitta rätt köpare och rätt pris genom att få fler till visningen och fler budgivare vilket ger det bästa slutpriset. Så att du blir så nöjd som möjligt med din bostadsaffär.

Kontakta din lokala mäklare i Åre idag, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa just dig.
Varmt välkommen till Mäklarhuset Åre önskar Jan med personal!

Åre

Stationsvägen 13,
837 52 Åre

Kontorets öppettider är vardagar kl. 09:00 - 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 - 13:00

Områden

Aktuella försäljningar
Visa alla 19
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på våra senaste försäljningar i Åre kommun.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering