Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

DIN MÄKLARE I ÅRE

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Åre

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Åre.
Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Åre ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN ÅRE

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Åre drivs av fristående entreprenör med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.
Vi är 2 mäklare och 2 assistenter och tillsammans har vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på Åre, skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Vi kan erbjuda våra kunder bilder från luften med hjälp av vår egna drönare. Välkommen in till oss så berättar vi gärna mer.
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter.

Kontakta din lokala mäklare i Åre idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Åre önskar Jan med personal.

Åre

Stationsvägen 13,
837 52 ÅRE

Kontorets öppettider är vardagar 09 - 17 med lunchstängt mellan 12 - 13.

Områden

Aktuella försäljningar
Visa alla 18
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering