Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Åre

Mäklarhuset i Åre har funnits i området sedan tidigt 2000 talet. Vi har många års erfarenhet av området och dess utveckling och har varit inblandade i många av områdets försäljningar genom åren. Allt från tomter till äldre småstugor, villor, nybyggda fritidshus och stora nyproduktioner.

Vi kan Åre

Områdeskoll är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, skolor och restauranger som är bra och vi träffar dagligen människor som vill flytta till Åre. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt person.

Vi har nöjdare kunder

Våra mäklare har toppat rekommendationslistan på hittamaklare.se senaste året. Det är vi stolta över, eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som underlättar både försäljning och köp av bostad. Bland annat så använder vi oss av virtuella visningar på vår hemsida samt att vi tar egna drönarbilder. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och göra försäljningen så smidig som möjligt.

Mäklarhuset Åre
Besöksadress: Stationsvägen 13,
837 52 Åre
Visa öppettider
Öppettider

Kontorets öppettider är vardagar kl. 09:00 - 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 - 13:00

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på våra senaste försäljningar i Åre kommun.

Visa fler
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering