Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Tegefjäll

Mäklarhuset i Åre har funnits i området sedan 2000-talet. Vi har många års erfarenhet av området och dess utveckling och har varit inblandade i många av områdets försäljningar genom åren. Allt från tomter till äldre småstugor, villor, nybyggda fritidshus och stora nyproduktioner.

Vi kan Tegefjäll

Områdeskoll är a och o. Vi har gedigen kunskap om området, om aktiviteter, nöjesutbud, restauranger, vi vet i grova drag hur uthyrning av bostäder fungerar och förmedlar kontakt med uthyrare. Vi har mycket information att ge spekulanter som söker boende i området och vi delar gärna med oss!

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenska Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg & lösningar för en bättre affär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart ® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot typ av spekulanter.
Bland annat så använder vi oss av virtuella visningar på vår hemsida samt att vi tar egna drönarbilder. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och göra försäljningen så smidig som möjligt.

Åre

Stationsvägen 13,
837 52 Åre

Kontorets öppettider är vardagar kl. 09:00 - 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 - 13:00

Områden

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 15
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på våra senaste försäljningar i Åre kommun.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering