Mäklare i Åre

Viktor Loberg

Viktor Loberg

Viktor Loberg

Fastighetsmäklare

Kontor
Åre

Mäklare i Åre

Viktor Loberg

Hej! Roligt att du tittade in, jag började min anställning på Mäklarhuset våren 2017. Jag bor i Åre med min familj och är uppväxt i dalgången, det gör att jag kan marknaden i Åre med omnejd väldigt väl. Jag har ett brett kontaktnät i Åre och jag värderar all kundkontakt högt. Min omgivning skulle beskriva mig som en positiv, omtänksam, glad och social person med många järn i elden. Det som känns viktigt för mig är att skapa goda kundrelationer och leverera god service.

Fråga mig något om Åre

Som jag nämnde ovan så är jag född & uppväxt i Åre, med det sagt så har jag stenkoll på vad som händer inom vår vackra kommun. Så har du/ni några funderingar så ställ en fråga :)

"Kan varmt rekommendera Viktor som mäklare! Han förmedlade vår fastighet och är en otroligt professionell och kunnig mäklare, en riktigt pärla som är både driven och förtroendeingivande!"
HittaMäklare
4.8Hitta till oss


Mäklarhuset Åre Stationsvägen 13, 837 52 Åre

Öppettider


Kontorets ordinarie öppettider är måndag - torsdag kl. 09:00 - 17:00 och fredagar kl. 9:00 - 16:00. Lunchstängt mellan kl. 12:00 - 13:00.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.