Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Kall

Områdeskoll är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad till rätt person på rätt sätt.

Vi kan Kall

Kallbygden är ett riktigt fjällparadis året runt med storslagna turområden, hundratals km skoterspår och vandringsleder samt otroliga vyer. Bra fiske både vinter som sommar. Här kan du önska dig det mesta, utom möjligtvis ett vilt nattliv. Fast även det är nära – Åres kvällsaktiviteter är inte mer än 45 min bort med bil. Likaså Åres fantastiska slalombackar. ICA butik, Bygallerian, Kallgården och badhus finns i byn Kall.

Vi har nöjdare kunder

Våra mäklare har toppat rekommendationslistan på hittamaklare.se senaste året. Det är vi stolta över, eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg & lösningar för en bättre affär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som underlättar både försäljning och köp av bostad. Bland annat så använder vi oss av virtuella visningar på vår hemsida samt att vi tar egna drönarbilder. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och göra försäljningen så smidig som möjligt.

Åre

Stationsvägen 13,
837 52 Åre

Kontorets öppettider är vardagar kl. 09:00 - 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 - 13:00

Områden

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på våra senaste försäljningar i Åre kommun.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering