Rönneshyttevägen 34

Rönneshyttevägen 34

Slutpris

2 300 000 kr


Rönneshytta— Askersund

Rönneshyttevägen 34


Slutpris
2 300 000 kr

Rönneshytta— Askersund

Rönne Kapell till salu!

Välkommen till Rönne Kapell, en unik fastighet på en höjd i byn Rönne, 12 km från Askersund.

Upplev en kuperad skogs- och trägårdstomt som ramar in en charmig gårdsbild. Nära till både badsjö, Rönneshytta Varuhus och Rönne trädgård. Inte långt bort finns Tiveden och Vättern.

Rönne Kapell har varit platsen för en framstående verksamhet som präglats av kvalitet. Kapellet har utmärkt sig som en plats där egentillverkade bakverk och enkla, välkomponerade luncher har varit i centrum. Dessutom har Rönne Kapell stolt arrangerat minnesvärda julbord och olika evenemang från scenen på innergården, vilket har adderat ytterligare dimensioner till besöksupplevelsen.

Fastigheten lämpar sig för den som vill utveckla en affärsverksamhet eller skapa ett unikt boende. Kanske en lyxig sommarstuga där hela släkten får plats. Här finns ett stort odlingsområde med växthus på 30 m2 och svampskogen som närmaste granne.

Fastigheten innefattar en kapellbyggnad på 160 m2 med matsal, kök, bageri och glasveranda. Dessutom ingår en pastorsbostad i originalskick på ca 100 m2, en trädgårdsscen på 40 m2 som möjliggör olika event och uthus med plats för förrådsutrymme.

För ytterligare information och för att boka en privat visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare.


Driftkostnad
49 000 kr/år
Fastigh.bet
ASKERSUND RÖNNE 1:98
Bruksarea
370 kvm
Total markareal
10 239 kvm
Såld
2024-04-12

Mäklarhuset Örebro

Denna fastighet på Rönneshyttevägen såldes av oss 2024-04-12. Se alla våra försäljningar i Rönneshytta samt även på Rönneshyttevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.