Mäklare i Örebro

Andreas Olofsson

Andreas Olofsson

Andreas Olofsson

VD/Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Kontor
Örebro
Talar

Mäklare i Örebro

Andreas Olofsson

Jag är ursprungligen norrlänning och har varit fastighetsmäklare sedan 2005. Jag har arbetat inom mäklarkedjan Mäklarhuset sedan starten av min karriär, vilket är ett bevis på att jag trivs med både företaget, jobbet och mina kollegor. Mäklaryrket är en passion för mig och något jag verkligen brinner för.

Mina värderingar och arbetssätt

Ärlighet, lojalitet och ödmjukhet är värden som jag håller högt och strävar efter att leva upp till, både privat och i mitt yrkesliv. Jag gillar att ha många bollar i luften och är stresstålig, vilket är viktigt i mitt arbete. Min inriktning är VD/kontorschef samt fastighetsmäklare inom kommersiella lokaler och fastigheter, för uthyrning och försäljning. Jag tror på att bygga långsiktiga relationer där varje kund känner sig sedd och hörd. Min ambition är att alltid överträffa förväntningar och skapa positiva upplevelser för mina kunder. När jag inte arbetar, spenderar jag tid med min familj och engagerar mig i mina barns idrottsaktiviteter. Jag har även ett stort intresse för teknik och IT, vilket hjälper mig att vara uppdaterad och effektiv i mitt arbete.

"Mäklaryrket är en passion för mig. Ärlighet, lojalitet och ödmjukhet är värden jag alltid strävar efter att leva upp till."
Reco
4.7

Google reviews
4.8

HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Andreas Olofsson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Sofia Persson

Fastighetsmäklare
Specialist på bostadsrätter
Talar även engelska.

Ella Söljén

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Victoria Kalkan

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Har haft kontakt med Mäklarhuset i flera år både privat och i arbetet, otroligt proffsiga, kompetenta och framförallt möts man alltid av ett fantastiskt bemötande. Andreas hjälpte mig senast och jag kan starkt rekommendera honom.
Robin Bakshi
Tack Magnus och Andreas för den utomordentliga service som ni alltid levererar. Grymt
Joakim Gabenius
Andreas Olofsson på Mäklarhuset som jag haft kontakt med i olika sammanhang. Genuin, återkopplar snabbt, flexibel och jag känner stark förtroende för Andreas.Rekommendera honom till 100%.👍🙏🏼
Elene Unestål
Vi köpte villan och sålde bostadsrätten med hjälp av Andreas Olofsson och Johan Carlsson och möttes av fantastiskt engagemang, närvaro och värme.
Carl Norman
Bra och snabb hantering av värderingen av vårt hus. Andreas och Magnus är väldigt trevligt och känns väldigt seriösa.
Henrik Holmlund
Bästa mäklarbyrån i Örebro. Serviceminded, engagerad och professionella mäklare. Vi har fått hjälp av Fred Rehn Janowicz samt Andreas Olofsson. Ni får toppbetyg Mäklarhuset Örebro.
Sandra Herr
Alldeles förträfflig mäklarfirma, där mäklarna Johan samt Andreas hjälpte oss långt utöver det förväntade. Väl värt varenda krona
Pia Waldenbäck
Nyligen köpt en mindre industrifastighet via Andreas Olofsson på Mäklarhuset i Örebro Effektiv och professionell genom hela processen via visning, budgivning, kontraktsgenomgång och avslutsförhandling med säljarna. Min andra fastighetsaffär via Mäklarhuset på kort tid och det bestående intrycket är effektivitet och väl utvecklade rutiner för hela processen styrd av en mycket rutinerad mäklare
Lars-Göran Olsson
Vi har anlitat Andreas Olofsson ett flertal gånger. Snabba och smidiga affärer med bra resultat. Kan rekommenderas...:)
Björn Törnqvist

Hitta till oss


Mäklarhuset Örebro Borgmästargatan 10 702 25 Örebro Engelbrektsgatan 12 702 12 Örebro

Öppettider


Besökstider:
Enligt överenskommelse

Telefontider 8.30-16.00
Lunch 12.00-13.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.