Mäklare i Örebro

Ida Källmyr

Ida Källmyr

Ida Källmyr

Fastighetsmäklare

Kontor
Örebro
Talar

Mäklare i Örebro

Ida Källmyr

Jag trivs otroligt bra i min roll som fastighetsmäklare och är tacksam varje dag över mina möten med er kunder och era bostäder. Hus och människomöten är brinnande intressen för mig. Med ett stort engagemang, ärlighet och ödmjukhet är mitt mål att få så trygga och nöjda kunder att ni vill rekommendera mig till era vänner och bekanta när det är dags att göra livets största affär.

Reco
4.7

Google reviews
4.8

HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Andreas Olofsson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Sofia Persson

Fastighetsmäklare
Specialist på bostadsrätter
Talar även engelska.

Ella Söljén

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Victoria Kalkan

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Ida Källmyr: Trevlig, effektiv med snabb återkoppling. Rekomenderas starkt.
Helen Sjökvist
Vi hade hjälp av Ida Källmyr då vi sålde vårt hur. Hon är proffsig och kunnig på sin sak, hade bra kontakt med oss som säljare. Rekommenderar henne starkt
Jeanette Reiser
Ida Källmyr är en väldigt positiv och trygg person som är hjälpsam och informativ när det uppstår funderingar. Hon är professionell och jag har känt mig trygg och nöjd genom hela försäljningsprocessen! Rekommenderas varmt!
Tilda Molin
Tack för snabb och mycket önskvärd värdering av vårt fastighet! Nu går vi vidare med affären :-)
O Linkan
Med Ida Källmyr som säljare, såldes vårt hus snabbare än vi kunnat drömma om. Idas positiva och kunniga sätt att bemöta oss på, gör att vi känner oss trygga med vårt beslut och gärna rekommenderar Ida Källmyr och Mäklarhuset till andra som går i säljtankar.
Agneta Wistrand Rosendal
Vi köpte nyligen en bostadsrätt med hjälp av Ida Källmyr som mäklare. Hjälpsam genom hela köpet och var snabb med kommunikationen vilket uppskattas. Rekommenderar Ida varmt!
Viktor Williamson
När jag sålde mitt älskade sekelskifteshus var Ida Kjällmyr den klippa jag lutade mig mot i allt. Hennes trygghet och kompetens var ovärderlig! Letar du mäklare? Här är hon! Tveklöst bäst av alla!
IngMarie Rice Edsbrand
Fred Rehn Janowicz var utsedd mäklare av säljarna när vi köpte vårt hus. Som husköpare väljer man inte själv mäklare men vi kunde inte vara annat än nöjda med säljarnas val av mäklare. Fred är lugn och lyhörd. Vi har haft en del otur med mäklare tidigare, men i denna husköpsprocess upplevde vi transparens under hela vägen vilket medförde att vi känt ett lugn i vår troligtvis livs största affär i ekomiska termer mätt. Vi kan varmt rekommendera Fred till framtida hussäljare och gratulera husköpare om Fred är den valde mäklaren.
Jen Sun
Vi har precis genomfört en husaffär med Mäklarhuset i Örebro. Allt gick väldigt smidigt och vi kan verkligen rekommendera Ida Källmyr som mäklare, smidigt, snabbt och proffsigt skötte hon allt!
Lena Lidberg
Vi fick otroligt snabb och proffsig hjälp av bästa mäklaren Ida Källmyr, hon är mycket kunnig och erfaren och man känner att hon har superkoll på området - vi kan ge våra varmaste rekommendation till er som söker en proffesionell och positiv mäklare i Örebro!
Josefine Envall
Vi valde att använda Ida Källmyr som vår mäklare när vi sålde vårt hus. Vi träffade flera inför den stora affären och Ida gav oss en oerhörd trygghet genom hela affären. Proffsig, inlyssnande och hjälpte oss till en bra affär! Har också fått hjälp och råd i allt kring olika deklarationer, byggen och köp senare. Skulle rekommendera henne alla dagar i veckan!
Maja Andersson
Ida kjällmyr var kanon! Fick massor av hjälp och hon svarade alltid på frågor
Den Nacken
Har ”jobbat” med Ida i tre köp av lägenheter, tycker det fungerar galant. Hon är vänlig och rak. Återkommer till henne vid nästa affär
Birgitta Eklund
Min kontakt med Mäklarhuset gick via Fred Rehn Janowicz från att han var mäklare när jag köpte min bostad fram tills idag då han har hjälp till i olika ärenden. Fred har på ett drivet, professionellt och tryggt sätt guidat mig genom bostadsaffären och den hjälp jag har behövt. Fred är lyhörd och tillmötesgående för kundens önskemål vilket gör att jag som kund känner mig prioriterad.
Zandra Fröberg
Supernöjda med försäljning och köp av bostad med hjälp av Ida Källmyr
Josefin Jansson
Kan verkligen rekommendera Mäklarhuset och framförallt Fred Rehn Janowicz. trevlig, kunnig och pålitlig. Kommer definitivt anlita mäklarhuset och Fred igen för framtida försäljning eller köp😊
Daniel Norén
vi tyckte att att Ida Källmyr var en jätteduktig mäklare. Hon hjälpte oss på bästa sätt, med vår husförsäljning. Tack för oss.
Ronny Ringström
Jag anlitade Peter Sjölinder vid försäljningen av min bostad och är mycket nöjd. Peter har gedigen erfarenhet och är en mycket kompetent och professionell mäklare som utstrålar och agerar med ett lugn. Peter är flexibel och tillgänglig för frågor och funderingar och har alltid ett bra bemötande. Peter har även efter en renovering hjälpt till med en värdering. Rekommenderar starkt Peter och kommer anlita honom för framtida affärer.
Anette Strandli

Hitta till oss


Mäklarhuset Örebro Borgmästargatan 10 702 25 Örebro Engelbrektsgatan 12 702 12 Örebro

Öppettider


Besökstider:
Enligt överenskommelse

Telefontider 8.30-16.00
Lunch 12.00-13.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.