Paradisbygget Åby 5

Paradisbygget Åby 5

Slutpris

3 050 000 kr


Finnerödja— Laxå

Paradisbygget Åby 5


Slutpris
3 050 000 kr

Finnerödja— Laxå

Paradisbygget lever med råge upp till sitt namn!

Välkommen till en semesterdröm som du bara måste uppleva på plats!. Paradisbygget lever med råge upp till sitt namn. Det här är sommarstället som de flesta bara drömmer om. Den lilla gården som sannolikt härstammar från början utav 1900-talet ligger i direkt anslutning till en trevlig liten badsjö med badplats och i vacker och orörd natur, där en liten bäck löper längs med tomtgränsen. Fastigheten är på ca 2,3 hektar varav 1 hektar skog. På fastigheten finns ett boningshus på ca 45 kvm + inrett loft. Här har man bevarat många äldre detaljer så som bl. a trägolv, spegeldörrar samt synliga takbjälkar. El samt vatten och avlopp är indraget. Vidare återfinns en stor lada för fest, men där det också finns en del avsedd för gym och förvaring samt sovloft. En separat byggnad inhyser en nyrenoverad tvättstuga. Här finns också vedbod samt ytterliggare byggnad för förvaring. Fastigheten är sommartid helt insynsskyddad och här känner du lugnet. Närhet till den magiska badsjön Unden och Skagen, Tivedens nationalpark med vandringsleder och bad. Hjortron finns runt hörnet. Från Örebro tar det ca 45 minuter med bil. Välkommen att anmäla intresse för visning utav paradisbygget!


Boarea/biarea
45/172 kvm
Driftkostnad
15 000 kr/år
Tomtarea
22 725 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-02

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Paradisbygget Åby såldes av oss 2021-06-02. Se alla våra försäljningar i Finnerödja samt även på Paradisbygget Åby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.