KOMMERSIELLA

Ekstigen 16 / Råsunda / Solna

Centralt läge - Mindre hyresfastighet - Gångavstånd till T-bana

Slutpris
16 400 000 kr
Fastigh.bet
SOLNA SÄLGEN 8
Bruksarea
439 kvm
Tomtarea
1 073 kvm
Intäkter
483 432 kr/år
Såld
2020-01-08
Bostaden är såld!

Denna bostad på Ekstigen såldes av oss 2020-01-08. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Ekstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mindre hyresfastighet belägen i centrala Råsunda. Fastigheten består idag av fyra bostadslägenheter samt en lokal som även den går att göra om till en bostad (för detaljerad beskrivning se nedan). Ägarna av fastigheten disponerar idag två av lägenheterna för eget bruk, där av de förhållandevis låga hyresintäkterna. Möjlighet till vakanser finns och med fullt uttagna bruksvärdeshyror bör intäkterna uppgå till ca 649 000 SEK per år. Tekniska förutsättningar finns för att även göra om lokalen till en bostadslägenhet efter prövning av Stadsbyggnadsnämnden och på så sätt öka intäkterna ytterligare.

Fastigheten kommer att försäljas med friskrivningsklausul.

För ytterligare information vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råsunda

Här i Solna/Gamla Råsunda bor du med promenadavstånd till det mesta så som butiker, kommunikationer samt trevliga promenadstråk och sjöar.

Kommunikationer

Från Solna Station når man stora delar av Stockholm tack vare tvärbanan mot Sickla samt pendeltåg mot såväl Södertälje som Arlanda och Uppsala. Pendeltåget tar dig till Odenplan och T-centralen på 4 respektive 6 minuter. Från Odenplan går övriga pendeltågslinjer mot Bålsta och Nynäshamn och från T-centralen kan du ansluta dig till samtliga tunnelbanelinjer.

Natur och fritid

Här i Råsunda finns goda möjligheter för den som vill leva ett aktivt liv. Dels finns flertalet utegym och vanliga gym, men här finns även Råstasjön med trevliga promenadstråk. Varför inte ta en promenad längs Råstasjön i sommarsolen eller kanske en trevlig picknick med vänner på någon av de närliggande ängarna? Är du mer intresserad av sport bor du här granne med Arenastaden och Sveriges nationalarena Friends Arena. Här finns även Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Barnomsorg och skolor

Här i Råsunda finns flertalet förskolor och skolor. Några exempel på förskolorna är Förskola Juvelen, Förskolan Solrosen och Barnens MontessoriAkademi. Är du istället på jakt efter grundskolor i området finns till exempel Råsunda Skola (F-6) och Skytteholmsskolan (F-9), men självklart finns många fler förskolor och grundskolor i Solna kommun. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

Solna Centrum erbjuder flertal butiker, caféer, restauranger men önskas ett större utbud hittar du Mall of Scandinavia som ligger i området. Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen. Här finns som tidigare nämnt även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Ser vi till övriga Råsunda finns här även restauranger som Texas Longhorn, Supreme Burger samt flertalet lokala restauranger.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.