Lokal 36 - etapp 4, Gribbylund - Täby

Lokal 36 - etapp 4, Gribbylund - Täby

Slutpris
2 499 000 kr

Gribbylund— Täby— Nyproduktion

Lokal 36 - etapp 4, Gribbylund - Täby


Slutpris
2 499 000 kr

Gribbylund— Täby— Nyproduktion

Egenlokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industrilokaler - Säljstart 1:a feb kl 12.00

*** Försäljningen startat 1:a februari kl 12.00. För att delta på säljstarten av etapp 4 - se dokument "köpanmälan" under rubriken dokument ***

På Gribbylundsvägen 123 – 125, del av fastigheten Petunian 1 kommer Egenlokal att uppföra ytterligare en huskropp med arton (18) lokaler om ca 6 x 12 meter där varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. I försäljningsetapp 3, 4 & 5 kommer 6 st. lokaler att släppas till försäljning per etapp, totalt blir det 18 lokaler varav fyra utgör gavellokal. När projektet är färdigställd kommer det inrymma totalt två huskroppar om sammanlagt 38 lokaler. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen; För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Köpeskillingen är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter.

Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas ytterligare yta finns möjlighet till tillval av entresolplan på ca 33 kvm (begränsat antal!). Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter vid nock och ca 4,5 meter vid port. Varje lokal har en vikport om ca 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen.

Till varje lokal i etapp 3,4 & 5 kommer de ingå en uppställnings yta som utgör en del av din fastighet. Storlek på uppställningsytan varierar per lokal och från ca 49 kvm upp till ca 190 kvm och går att se på situationsplanen under rubriken dokument. På uppställningsytan är tanken att ni kan förvara skrymmande saker, släpkärran eller vad helst annat det kan tänkas vara. Området är helt inhägnat i stängsel och den elektriska grinden som skyddar infarten kan ni enkelt öppna via er telefon. Om du inte behöver din uppställningsyta så går även den att hyra ut, kanske någon i hus 1 har ett intresse?

Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av b la handfat, toalett och pentry som så önskas. I varje lokal finns det även en elcentral uppsäkrad till 16A samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller placera en dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin lokal tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en på tillträdesdagen redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl. moms per månad. Eftersom du blir lagfaren ägare för din lokal och fastighet betalar du inte någon hyra.

Tillträde är preliminärt Q2 2025

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Sebastian Wallster, Ansvarig mäklare
Tfn: 070-755 75 69
E-post: sebastian.wallster@maklarhuset.se

Tim Larsson, Försäljningsansvarig Egenlokal
Tfn: 070-456 97 56
E-post: tim@egenlokal.se

Kajsa Lindmark, Projektansvarig Egenlokal
Tfn: 072-225 68 60
E-post: kajsa@egenlokal.se

För ytterligare information kan du även läsa mer på projektsidan hos Egenlokal: https://www.egenlokal.se/projekt/gribbylund


Hyra
kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Fastigh.bet
Del av fastigheten TÄBY PETUNIAN 1
Bruksarea
72 kvm
Tomtarea
57 kvm
Såld
2024-02-06

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lokal på Lokal såldes av oss 2024-02-06. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lokal.

Boka värdering
Sebastian Wallster
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad