Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Täby & Danderyd

Din mäklare i Täby & Danderyd - när du ska sälja!

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vi erbjuder dig som kund en smart, modern och nytänkande tjänst. Mäklarhuset har en lång historia i Täby och Danderyd med över 40 års erfarenhet och nöjda kunder i absoluta toppklass. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Din mäklare i Täby och Danderyd kommer alltid att ge dig högsta kvalitet, störst engagemang och du kommer känna dig trygg genom hela din bostadsaffär.

VÅRA MÄKLARE KAN TÄBY & DANDERYD

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja och kontoret i Täby drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund. Ingen bank äger oss och talar om hur vi måste arbeta. Därför kan vi alltid sätta dig som kund först och strävar ständigt efter att göra saker lite bättre och lite smartare. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på både Täby och Danderyds skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de bästa verktygen och en unik marknadsstrategi för varje bostad gör vi att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din mäklare i Täby & Danderyd idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Våra mäklare förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, nyproducerade lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret så kontakta vi dig.
Varmt välkommen!

KONTAKTA OSS

Med vårt stora engagemang och moderna sätt att arbeta både med marknadsföring och din bostadspresentation är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att stick ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering eller rådgivning kring din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Täby & Danderyd!

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering

Visa alla 73
Tidigare försäljningar

Här ser du ett urval på våra sålda bostäder i Täby och Danderyd.

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering