Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

För oss är det viktigast att du som kund är nöjd!

Många väljer att anlita oss för att vi har så många nöjda kunder och flera av dessa är också villiga att rekommendera oss. Nedan kan du se ett urval av citat från våra kunder de senaste året.

"Är supernöjd med Danielle - kan starkt rekommendera henne till andra. "

"Fantastiskt bra mäklare. Rekommenderas starkt! Satte nytt säljrekord på våran lägenhet! Super nöjda och kommer att anlita i framtiden ."

"Danielle är med ett enda ord - MAKALÖS. Varmhjärtad, kunnig extremt kompetent på alla nivåer, Realistisk, klok i sina råd, superkoll på timing och hantering av alla små saker som kan hända i en införsäljning, mycket bra på feedback, grymt snabb, alltid alltid vänlig och autentiskt charmerande och glad. Känns som om hon har grym passion för sitt jobb och tar det som ett kall. Hon är en talang. Varken mer eller mindre. Flr övrigt så ställer hon upp med små viktiga saker som förhöjer känslan vid försäljningen. Och jobbar med alla sina 5 sinnen för både säljare och köpare. Så oavsett vad du vill, köpa eller sälja, kan du känna dig extremt omhändsrtagen av en kvinna med koll.. Jag lämnar ödmjukt mina varmaste och bästa rekommendationer för Mäklarhuset i Täby."

"Gav intrycket av att verkligen tycka om sitt jobb och kunna hantera en ev plan B"

"Johan Hallquists engagemang och arbetsinsats motsvarade mina förväntningar till 100 procent. Tack!"

"Riktigt bra. Mycket snabbt att agera och väldigt bra omdöme."

"Tore var oerhörd engagerad på ett mycket charmigt och samtidigt proffsigt sätt. Bidrog oerhört positivt till att få lägenheten såld till ett bra pris. Kontakten under hela säljprosessen var ypperligt bra. Kan verkligen rekommenderas!"

"Har både köpt och sålt bostad genom Tore och har känt mig trygg med hans insats som både köpare och säljare. Har stor lokal kännedom, lätt att få kontakt med folk samt inger trygghet. Kan verkligen rekommendera mäklaren. "

Mäklaren hade mycket att göra, men tog sig alltid tid till att orientera och diskutera försäljningen av vårt hus. Bra känsla för människor. Ringde alltid tillbaka. Mycket välordnat försäljning."

Aktuella försäljningar
Visa alla 40
Tidigare försäljningar

Här ser du ett urval på våra sålda bostäder i Täby och Danderyd.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering