Danielle Wallster, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Danielle Wallster

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Ella gård—

Täby
Ella gård— Täby


Förberedd försäljning

Ella gård— Täby


Referensnummer
522 294
Boarea
110 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta Danielle för mer information kring Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Ella Gård  i täby

Ella Gård

Ella Gård är ett barnvänligt område beläget i Täby, känt för sin närhet till skolor, barnomsorg och bra bussförbindelser. Området består främst av villor, kedje- och radhus samt parhus, vilket ger en varierad och familjevänlig miljö. När det gäller skolor och barnomsorg finns det flera alternativ i närheten av Ella Gård. Täby kommun satsar generellt på att erbjuda en bra utbildningsmiljö, så det finns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor inom bekvämt avstånd från området. I närområdet ligger: Ellagårdsskolan, Täby Friskola, Skarpängsskolan, Ellagårds förskola, Vallpojkens förskola, Giggens förskola, Åva Gymnasium samt Tibble Gymnasium.


01
Fördelar med området
Badstrand Bussar Motionsspår Barnvänligt Parker/Grönområden Tågstation Bio Restauranger Butiksgata/köpcentrum

02
Närhet till matbutiker och shopping

I Ella Gård kan invånarna njuta av en fantastisk närhet till flera bekväma och välkända platser i området. Täby centrum, som är en av de främsta köpcentren i regionen, ligger inom räckhåll. Här erbjuds ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållning, vilket ger möjligheter till shopping, avkoppling och trevliga möten med vänner och familj. För dagligvaruinköp finns både Ica Rösjöhallen och Lidl i närheten av Ella Gård. Att ha dessa faciliteter inom bekvämt avstånd betyder att invånarna i Ella Gård kan dra nytta av en praktisk och tidseffektiv livsstil. Att kunna besöka Täby centrum för shoppingutflykter och ha tillgång till pålitliga dagligvaruaffärer i närheten gör vardagen bekväm och smidig.


03
Sport och fritid runt hörnet

Ella Gård är inte bara känt för sin bekväma närhet till olika bekvämligheter och butiker, utan området erbjuder också generösa grönområden och fritidsaktiviteter för utomhusentusiaster. Invånarna i Ella Gård kan njuta av stora grönområden som ger möjligheter till avkoppling, picknickar och lek. Dessa grönområden kan vara perfekta för familjeaktiviteter och erbjuder en fridfull och naturskön miljö att utforska. För de som älskar tennis eller vill engagera sig i fysisk aktivitet, finns det också tennisbanor tillgängliga i Ella Gård. För dem som föredrar att träna utomhus finns även motionsspår i området. Dessa spår ger möjlighet till jogging, promenader och cykling, vilket ger invånarna möjlighet att hålla sig aktiva och njuta av naturen samtidigt. En annan fördel med Ella Gård är dess närhet till flera badplatser.


04
Kommunikationer

Ella Gård erbjuder även bra bussförbindelser, vilket är praktiskt för dem som föredrar att resa med kollektivtrafik. Det kan vara enkelt att ta sig till närliggande områden, Täby centrum eller till och från Stockholm med hjälp av dessa bussförbindelser. Även Roslagsbanan finns inom behändigt avstånd.


05
Familjeliv

Sammanfattningsvis är Ella Gård i Täby ett barnvänligt område med närhet till skolor, barnomsorg, bra bussförbindelser och en mix av villor, kedje- och radhus samt parhus. Det kan vara ett attraktivt val för familjer som letar efter en trevlig och bekväm miljö att bo i. Ella Gård är en attraktiv plats för familjer som söker en lugn och trygg miljö, nära grönområden och lekplatser.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Danielle!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.