Danielle Wallster - mäklare i Täby & Danderyd

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (161 omdömen)

Jag heter Danielle och arbetar som Fastighetsmäklare & Delägare på Mäklarhuset. Jag har varit verksam i branschen de senaste tolv åren och började som assistent för att snabbt inse att det är fastighetsmäkleri som är mitt kall. Jag har praktiskt taget fötts in i fastighetsbranschen då min far har varit aktiv som mäklare i över 40 år, vilket gör att jag in princip har fastighetsbranschen i blodet.

Mer om mig

Jag är född och uppvuxen i Täby och bor idag med min man och son i Ella Park. Jag har stor lokalkännedom då jag aldrig flyttat utanför kommunen och känner därför till varenda busslinje, hållplats, skola, lekpark och naturområden. Något som visats sig ibland vara avgörande för ytterligare ett bud från en intresserad köpare.

Målsättning

Min målsättning är att alltid överträffa mina kunders förväntningar både när det gäller service och slutpris. Att inte bara vara en mäklare i mängden utan vara den som gör det där lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det jag strävar mot.

Bra mäklare finns det gott om, men någon med mitt engagemang är svårt att hitta!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Danielle Wallster Fastighetsmäklare
Danielle Wallster

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler