Danielle Wallster - mäklare i Täby & Danderyd

Jag heter Danielle och arbetar som Fastighetsmäklare & Delägare på Mäklarhuset. Jag har varit verksam i branschen de senaste 13 åren och började som assistent för att snabbt inse att det är fastighetsmäkleri som är mitt kall. Jag har praktiskt taget fötts in i fastighetsbranschen då min far har varit aktiv som mäklare i över 40 år, vilket gör att jag in princip har fastighetsbranschen i blodet

Mer om mig

Jag är född och uppvuxen i Täby och bor idag med min man och son i Ella Park. Jag har stor lokalkännedom då jag aldrig flyttat utanför kommunen och känner därför till varenda busslinje, hållplats, skola, lekpark och naturområden. Något som visats sig ibland vara avgörande för ytterligare ett bud från en intresserad köpare.

Målsättning

Min målsättning är att alltid överträffa mina kunders förväntningar både när det gäller service och slutpris. Att inte bara vara en mäklare i mängden utan vara den som gör det där lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det jag strävar mot.

Bra mäklare finns det gott om, men någon med mitt engagemang är svårt att hitta!

 • Vill du veta vad din bostad är värd?
  Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

 • Jag vill sälja min bostad nu!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Danielle Wallster, mäklare / delägare i Täby & Danderyd
Danielle Wallster

Fastighetsmäklare / Delägare

Talar: Svenska, English
Se vad kunderna säger om mig

 • Victor Gillberg
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  1 månad sedan
  Mäklare: Danielle Wallster (ansvarig mäklare). Guy Wallster (kontraktsskrivning). Part som lämnar rating: Köpare Rating vid halv process (köpekontrakt underskrivet, tillträde ej genomfört ännu). Danielle har med proffessionalism lett oss genom processen fram till budgivningens avslut. Redan innan bostaden blev listad så blev vårt intresse sammankopplat av Danielle, och vi fick chansen att lära känna objektet i mycket god tid. Danielle har hela tiden varit på tårna, hållit oss informerade om läget när det gäller övriga budgivare, säljarnas tankegångar och varit tillgänglig för frågor, alltid med positivt och genuint trevligt bemötande. Hon har på ett förtjänstfullt sätt tagit hänsyn till våra önskemål och tydligt förklarat omständigheter både när det gäller generella regler och unika förehavanden i denna försäljning. Finns det någonting att förbättra, så hade vi önskat att motta kontraktsutkastet något tidigare, för att kunna läsa genom det i lugn och ro. Detta blev dock ett mindre problem, eftersom vi kunde reda ut alla frågor på plats med Guy, samt att vi fick några minuter i enrum, mellan genomgång och underskrift.
  Publicerat på Google
 • Sebastian Rose
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  1 månad sedan
  Vi köpte vår lägenhet via Danielle Wallster. Otroligt trevlig och professionell. Fanns tillgänglig för frågor utanför vanliga arbetstider och kom alltid med snabba samt hjälpsamma svar. Skulle starkt rekommendera Danielle och kommer definitivt anlita henne vid en eventuell försäljning i framtiden.
  Publicerat på Google
 • Louise Hanka
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  2 månader sedan
  Vi är så glada att vi valde Danielle Wallster som vår mäklare. Hon har ingjutit förtroende, varit aktiv i kontakt med eventuella köpare och samtidigt lugnat oss som säljare i en lite osäker marknad. En riktig klippa att hanterad sig i en av de större affärerna en gör i sitt liv 🤗
  Publicerat på Google
 • Robin Goldman
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  3 månader sedan
  Fantastisk service för både köpare och säljare! Danielle Wallster är alltid hjälpsam och svarar på alla tänkbara frågor som en köpare kan ha. Man får ett förtroende och känner sig trygg i affären. Proffessionell service! Jag kommer definitivt använda Mäklarhuset vid en försäljning!
  Publicerat på Google
 • carina östlund
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  4 månader sedan
  Väldigt nöjd med Danielle Wallster för hennes engagemang, tydlighet och trygga arbete med försäljning av min bostad.
  Publicerat på Google
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Täby & Danderyd

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.