Mäklare i Täby & Danderyd

Danielle Wallster

Danielle Wallster

Danielle Wallster

Fastighetsmäklare / Delägare

Talar

Mäklare i Täby & Danderyd

Danielle Wallster

Jag heter Danielle och arbetar som Fastighetsmäklare & Delägare på Mäklarhuset. Jag har varit verksam i branschen de senaste 15 åren och började som assistent för att snabbt inse att det är fastighetsmäkleri som är mitt kall. Jag har praktiskt taget fötts in i fastighetsbranschen då min far har varit aktiv som mäklare i över 45 år, vilket gör att jag in princip har fastighetsbranschen i blodet

Mer om mig

Jag är född och uppvuxen i Täby och bor idag med min man och son i Ella Park. Jag har stor lokalkännedom då jag aldrig flyttat utanför kommunen och känner därför till varenda busslinje, hållplats, skola, lekpark och naturområden. Något som visats sig ibland vara avgörande för ytterligare ett bud från en intresserad köpare.

Målsättning

Min målsättning är att alltid överträffa mina kunders förväntningar både när det gäller service och slutpris. Att inte bara vara en mäklare i mängden utan vara den som gör det där lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det jag strävar mot.

"Bra mäklare finns det gott om, men någon med mitt engagemang är svårt att hitta!"
Google reviews
4.8

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Sebastian Wallster

Fastighetsmäklare / Delägare
Specialist nyproduktion
Talar även engelska.

Lisa Almgren

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Kais Ghedamsi

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, arabiska, franska.

Danielle Wallster

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Johan Hallquist

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Guy Wallster

Fastighetsmäklare
Senior partner
Talar även engelska.

Linn Edström

Fastighetsmäklarassistent
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Danielle och Sebastian har hjälpt oss med försäljning av bostad på ett föredömligt sätt. Båda två otroligt kunniga, trygga och är proffs vad gäller lokalkännedom.
A Gardefeldt
Jag är jättenöjd med Danielle som mäklare! Kommunikativ, påläst och förberedd
Oliven 008
Danielle är otroligt proffsig! Har anlitat henne i flera affärer och kommer att fortsätta med det i framtiden. Täbys bästa mäklare!
Jessica Krantz
Danielle Wallster gjorde ett mycket bra jobb när vi köpte en bostadsrätt i BRF Viggbygärdet i Täby. Hon är professionell, snabb och effektiv samt har löpande kontakt med köpare under hela processen. Jag kan bara rekommendera Danielle.
Bo-Lennart Arvidson
Vi har bara positivt att säga om Danielle Wallster. På visningen hade hon svar på alla frågor vi hade vilket ingav ett stort förtroende. Mycket professionellt bemötande i all kontakt vi haft från första möte till kontraktskrivning.
Yvonne Wandel
Danielle är en superduktig, trevlig och kunnig mäklare. Vi rekommenderar henne varmt. Vi är jättenöjda med hennes jobb.
Carina Ström
Väldigt professionellt bemötande och ett tryggt köp tack vare Danielle.
Rebecka Gustafsson
Danielles professionella bemötande och stora kunnighet gav oss stor trygghet när vi köpte vårt hus. Det var även därför vi valde att anlita henne när vi skulle sälja. Vi rekommenderar henne varmt vid försäljning i Täby/Skarpäng!
Jennifer Theland
Supernöjd med Danielle Wallsters arbete som mäklare till villan vi köpte. Hon är professionell, kunnig, samt håller alltid vad hon lovar. Tack Danielle!
Anders Persson
Danielle är helt fantastisk! Min 3.e bostad hon sålt och hon briljerar i vanlig ordning 🌟
Sofia Granath
Jag och mina kusiner har sålt två lägenheter med hjälp av Danielle Wallster som mäklare. Hennes engagemang, driv och kompetens har varit helt enastående! Jag har aldrig tidigare upplevt någon som överträffat förväntningarna så mycket som hon! Vid extraarbete när det uppstått juridiskt krångel har hon lyckats lösa alla situationer på ett strålande sätt. //Frida
Frida Lilliestråle
Jag är otroligt nöjd med Danielle Wallsters insats rörande försäljning av två lägenheter. Hon har under hela processen varit mycket kunnig och påläst, haft en skarp analytisk förmåga, varit tillmötesgående och trevlig samt lyckats tackla en rad oväntade utmaningar på bästa möjliga sätt. Kan med eftertryck rekommendera henne, bättre mäklare hittar ni inte!
Lovisa Delin
Mäklare: Danielle Wallster (ansvarig mäklare). Guy Wallster (kontraktsskrivning). Part som lämnar rating: Köpare Rating vid halv process (köpekontrakt underskrivet, tillträde ej genomfört ännu). Danielle har med proffessionalism lett oss genom processen fram till budgivningens avslut. Redan innan bostaden blev listad så blev vårt intresse sammankopplat av Danielle, och vi fick chansen att lära känna objektet i mycket god tid. Danielle har hela tiden varit på tårna, hållit oss informerade om läget när det gäller övriga budgivare, säljarnas tankegångar och varit tillgänglig för frågor, alltid med positivt och genuint trevligt bemötande. Hon har på ett förtjänstfullt sätt tagit hänsyn till våra önskemål och tydligt förklarat omständigheter både när det gäller generella regler och unika förehavanden i denna försäljning. Finns det någonting att förbättra, så hade vi önskat att motta kontraktsutkastet något tidigare, för att kunna läsa genom det i lugn och ro. Detta blev dock ett mindre problem, eftersom vi kunde reda ut alla frågor på plats med Guy, samt att vi fick några minuter i enrum, mellan genomgång och underskrift.
Victor Gillberg
Vi köpte vår lägenhet via Danielle Wallster. Otroligt trevlig och professionell. Fanns tillgänglig för frågor utanför vanliga arbetstider och kom alltid med snabba samt hjälpsamma svar. Skulle starkt rekommendera Danielle och kommer definitivt anlita henne vid en eventuell försäljning i framtiden.
Sebastian Rose
Vi är så glada att vi valde Danielle Wallster som vår mäklare. Hon har ingjutit förtroende, varit aktiv i kontakt med eventuella köpare och samtidigt lugnat oss som säljare i en lite osäker marknad. En riktig klippa att hanterad sig i en av de större affärerna en gör i sitt liv 🤗
Louise Hanka
Fantastisk service för både köpare och säljare! Danielle Wallster är alltid hjälpsam och svarar på alla tänkbara frågor som en köpare kan ha. Man får ett förtroende och känner sig trygg i affären. Proffessionell service! Jag kommer definitivt använda Mäklarhuset vid en försäljning!
Robin Goldman
Väldigt nöjd med Danielle Wallster för hennes engagemang, tydlighet och trygga arbete med försäljning av min bostad.
carina östlund

Hitta till oss


Mäklarhuset Täby & Danderyd Stockholmsvägen 134 Fakturaadress: Box 119 183 22 Täby

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.