Din mäklare i Danderyd

Mäklarhuset DanderydBesöksadress

Stockholmsvägen 134 183 22 Täby Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Våra mäklare har som mål att göra varje bostadsaffär så lyckad som möjligt. Varje affär är unik och vårt mål är att det skall vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Personligt engagemang och affärsmässighet ser vi som en självklarhet– varje affär är unik och vi strävar alltid efter att vara det självklara valet för dig som vill byta bostad.

Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer och vi sätter alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder.

Våra fastighetsmäklare kan Danderyd

Våra fastighetsmäklare kan sin sak och inte minst sin omgivning utan och innan. Med stor lokalkännedom, expertis och engagemang finns vi här för dig under hela processen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om vårt område. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i kommunen. Mäklarhuset står för ett stort engagemang med kunden och en personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Danderyd idag, så gör vi allt för att skräddarsy din bostadsaffär efter dina önskemål.

Mäklaruhset Danderyd


Mäklare & medarbetare


Danielle Wallster

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Guy Wallster

Fastighetsmäklare
Senior partner
Talar även engelska.

Lisa Almgren

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Johan Hallquist

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Linn Edström

Fastighetsmäklarassistent
Talar även engelska.

Kais Ghedamsi

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, arabiska, franska.

Sebastian Wallster

Fastighetsmäklare / Delägare
Specialist nyproduktion
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Danderyd Stockholmsvägen 134 183 22 Täby Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Letar du en mäklare i Danderyd?


Då är Mäklarhuset Danderyd det självklara valet för dig. Våra mäklare har gedigen erfarenhet av bostadsaffärer i Danderyd. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Danderyd idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Varmt välkomna till Mäklarhuset Danderyd!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.