Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mäklarhuset Danderyd

Som vår kund kan du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela försäljningsprocessen. Våra mäklare bryr sig lite mer om detaljerna och det är en av anledningarna till att vi fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad. Helt enkelt därför att vi vet att varje försäljning är unik och vi inte tar några genvägar. Varje fastighet har sina egna förutsättningar där vår bredd och spetskompetens förenklar för både säljare och köpare och gör Mäklarhuset till det bästa valet vid alla sorters fastighetsaffärer.

Vi ger din bostad marknadens bästa förutsättningar

Vi har lång erfarenhet av att förmedla allt från lägenheter till radhus, från villor till sjöfastigheter och tomter. Vi kan erbjuda den bredaste marknadsföringen, de senaste digitala lösningarna och det mest uppdaterade köparregistret, allt för att ditt livs största affär skall bli så enkel som möjligt och vara optimal utifrån din bostads förutsättningar. Vill du veta mer om vår fastighetsförmedling och hur vi säljer din bostad till högsta pris, ring oss på 08-755 70 10 eller klicka på den tjänst du vill ha hjälp med i menyn till höger "Beställ tjänster" och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mäklarhuset Danderyd en del av Mäklarhuset Norrort

Mäklarhuset är i dag Sveriges största privatägda mäklarkedja med över 100 kontor över hela landet. Åtta av dessa kontor ingår i Mäklarhuset Norrort, som består av 45 kompetenta och drivna medarbetare; allt från specialiserade mäklare till utbildade assistenter. Detta för att säkerställa en hög och jämn kvalitet på vår mäklartjänst. Över 35 års branscherfarenhet med en och samma ägare gör också att vårt samarbete mellan kontoren fungerar på bästa sätt. Därför kan vi täcka och bevaka alla flyttströmmar i Norrort, en viktig förutsättning för dig som skall sälja och köpa bostad inom vårt område.

Vår fastighetsbyrå har förmedlat bostäder i Stockholms Norrort sedan 1977. Den gedigna kunskap som det medför, tillsammans med det självklara engagemang vi lägger i varje affär är grunden för ett lyckat bostadsbyte. Till vår hjälp har vi dessutom marknadens bästa verktyg, vilket underlättar när du skall byta bostad

Med andra ord är Mäklarhuset det enkla valet när du ska sälja din bostad i Danderyd.

Danderyd

Stockholmsvägen 134
183 22 Täby

Fakturaadress:
Box 12
186 21 Vallentuna

Områden

Aktuella försäljningar
Visa alla 72
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering