Lisa Almgren - mäklare i Täby & Danderyd

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (14 omdömen)

Jag heter Lisa och har haft privilegiet att skaffat mig bred erfarenhet av bostadsbranschen och har nu över 14 års erfarenhet. Som kontorschef för det här kontoret är min största utmaning att på ett smart sätt få mäklarna att göra sitt allra yttersta och utnyttja sin fulla kompetens och kapacitet samtidigt som vi behåller våra nöjda kunder.

Mitt hjärta bultar extra för Gribbylund

Sen tio år tillbaka bor jag med min familj i Gribbylund. Ett helt underbart område som jag vill bo kvar i väldigt länge. Det är här jag tycker det är roligast att arbeta. Jag trivs så bra och känner till allt som är värt att veta, att jag kan övertyga köpare att vilja bo här i sömnen. Och det blir trovärdigt, eftersom jag själv bor här. Om du ska du sälja, bör du kontakta mig!

Mäklarhuset Täby - ett av Täbys äldsta och mest erfarna mäklerier!

Jag brinner för det här och anser att vi levererar en bättre mäklartjänst än våra konkurrenter vilket vi också bevisat nio år i rad med utmärkelsen "nöjdast kunder". Jag vill ständigt förnyas och förbättras, ingen är någonsin fullärd och det är tack vare feedback från mina kunder som detta är möjligt. För mig blir varje affär personlig och jag lägger ner själ och hjärta i varje steg.

Jag har världens bästa jobb

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler