Lisa Almgren

Jag heter Lisa och har haft privilegiet att skaffat mig bred erfarenhet av bostadsbranschen och har nu över 10 års erfarenhet. Som kontorschef för det här kontoret är min största utmaning att på ett smart sätt få mäklarna att göra sitt allra yttersta och utnyttja sin fulla kompetens och kapacitet samtidigt som vi behåller våra nöjda kunder.

Mäklarhuset har Sveriges nöjdaste kunder

Jag brinner för det här och anser att vi levererar en bättre mäklartjänst än våra konkurrenter vilket vi också bevisat nio år i rad med utmärkelsen "nöjdast kunder". Jag vill ständigt förnyas och förbättras, ingen är någonsin fullärd och det är tack vare feedback från mina kunder som detta är möjligt. För mig blir varje affär personlig och jag lägger ner själ och hjärta i varje steg.

Mäklarhuset Norrort - nio kontor med 40 anställda

Mina kollegor i Solna, Sollentuna, Täby, Vaxholm, Österåker, och Norrtälje är de absolut bästa man kan anlita om man ska sälja sin bostad. Vi har spetskompetens inom alla områden, en serviceanda som sträcker sig långt utanför ordinarie kontorstider och vi kan ge våra kunders bostäder en helt unik marknadsföring. Mina kollegor vågar vara ärliga, de säger vad en bostad faktiskt är värd.

Jag har världens bästa jobb

Lisa Almgren Kontorschef / Fastighetsmäklare
Lisa Almgren

Kontorschef / Fastighetsmäklare / Rekryteringsansvarig Norrort

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Lisa har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 2 omdömen
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering