KOMMERSIELLA

Spikgatan 1 / A-läge i Boländerna / Uppsala

Exploateringsfastighet med stor potential i Boländerna

Slutpris
45 000 000 kr
Såld
2015-02-24
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Spikgatan såldes av oss 2015-02-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Spikgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av A-läge i Boländerna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastigheten är idag bebyggd med 2 kontorsbyggnader och 1 garagebyggnad. Området Boländerna är ett område under stor utveckling inom handel och lättare industri och ligger i anslutning till Kungsängsleden och även E4:an.

Spikgatan 1 ligger i kvarteret Rälsspiken och föreslås fortsätta att utvecklas för handelsändamål med huvudinriktning på sällanköpsvaror. Området ska dock också kunna innehålla kontor och icke störande industri men handelsinnehållet bör prioriteras.
Ytterliggare byggrätter bedöms vara möjligt både på befintlig kvartersmark och utmed Kungsängsledens norra sida. Detta förutsätter dock ny detaljplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.