Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Uppsala och Knivsta

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Uppsala

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhusets fastighetsmäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar någon av våra mäklare ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN UPPSALA OCH KNIVSTA

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Uppsala drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom i Uppsala och Knivsta. Detta gör att vi har full koll på Uppsalas och Knivstas skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Uppsala och Knivsta idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Uppsala och Knivsta!

Uppsala

Strandbodgatan 10
Box 1944
751 49 Uppsala

Kontoret har öppet:
Måndag - fredag kl 9.00 - 17.00

Fredag 30/10 stänger kontoret kl 13.00

Vill du nå Mäklarhuset Kommersiella (lokaler & fastigheter) ringer du: 018-60 60 00

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Uppsala har 4,8 av 5 i betyg

Läs våra 1359 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 192
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Jenny Olofsson
Fastighetsmäklarassistent
Mäklartrainee
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering