Adam Lindh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Adam Lindh

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Industristaden/Kungsängen—

Uppsala




Industristaden/Kungsängen— Uppsala


Förberedd försäljning

Industristaden/Kungsängen— Uppsala


Referensnummer
490 802
Boarea
80 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Adam för mer information kring Anmäl intresse.

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Industristaden/Kungsängen  i uppsala

Industristaden/Kungsängen

Kungsängen är en stadsdel omfattande södra delen av Uppsala centrum öster om Fyrisån samt ängarna söder om den gamla stadsgränsen. Kungsängarna, på södra sidan om Kungsängsleden, är ett naturreservat med sanka slåtterängar där ni kan se Upplands landskapsblomma, Kungsängsliljan och många fågelarter.


01
Fördelar med området
Lugnt Cykelbanor Motionsspår Tågstation Sportevenemang Barnvänligt Båtliv Utegym Tryggt Caféer Parker/Grönområden Crossfit Båthamn Bussar Restauranger

02
Kommunikation

I expansiva Kungsängen bor du med exemplariskt pendlarläge med kort promenadavstånd till Resecentrum och för den bilburne med närhet till E4:ans påfart. Resecentrum är Uppsalas kommunikationsknut för både tåg, länsbussar och stadsbussar. Goda bussförbindelser finns även längs med Kungsgatan direkt till Arlanda.


03
Fritid och friluftsliv

För barnfamiljen finns populära Anna Petrus park med aktivitetspark för både små och stora barn och grönskande Mjölnarparken. En gång- och cykelspång leder över till vackra Stadsparken med lekplatser, gräsytor, gula villan och fina oaser. Längs med Fyrisån finns vackra promenadstråk och bryggor för den som vill vila fötterna eller bara njuta av en picknick i den rogivande miljön eller varför inte bara jogga tur och retur till Vindbron, en sträcka på ca 5,5 km. Söker man en längre promenadsträcka går cykel- och gångvägar längs med Fyrisån ända ner till Sunnersta/Graneberg och Vårdsätra. Från Kronåsen och Sten Sturemonumentet kan ni följa vandringsleden Gula Stigen hela vägen ut till Skarholmen. I Stadsparken finns även Parksnäckan med sångevenemang vår- och sommartid.


04
Service

I närområdet finns flera gym, PT-studios, crossfit-anläggning, yogastudio, frisörer och apotek. En större mataffär, Willys, finns längs med Kungsgatan. Vid Samariterhemmets sjukhus finns bl a närakut. I Kungsängen bor du nära till Akademiska sjukhuset och Uppsala stadskärna med all service du kan tänka dig.


05
Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl a Gudruns förskola, Åsiktens förskola, Årikets förskola, Kungsängsens förskola och Sten Stures förskola. Närmaste grundskolor är Vaksalaskolan (F-9), Almtunaskolan (F-6), Nannaskolan (6-9) och Katarinaskolan (6-9).



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Adam!

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.