Adam Lindh
Adam Lindh
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar
Svenska, English
Mäklare i Uppsala & Knivsta

Adam Lindh

Med ett starkt driv och ett stort engagemang är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar! Detta har gett mig förmånen att vara en av de mest anlitade mäklarna i Uppsala flera år i rad. Receptet är många försäljningarna i ryggen, struktur, stor kunskap kring marknaden och min vilja att hela tiden vilja bli bättre!

Trygghet och empati

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Ett ödmjukt och trevligt bemötande är för mig en självklarhet!

Långsiktighet

Min ambition är att genom nöjda kunder skapa en långsiktig relation som löper längre än den aktuella affären, som i förlängningen leder till återkommande kunder och att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Hur kan jag hjälpa dig?

Går du i säljtankar, är nyfiken på vad din bostad är värd, vad som är avgörande för att få bra betalt eller har andra frågor som rör dig och din bostad så är du varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi ett möte!

"Adams prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Adam tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Adams trygga personlighet är en styrka både för säljare och köpare, det märks att han har gedigen erfarenhet av processen i bagaget. Vi rekommenderar Adam till fullo, han har passion för det han gör och det återspeglas i en lyckad försäljning. - säljare på Sturegatan 18B"
Reco
4.9
Mäklare & medarbetare


Adam Lindh
Fastighetsmäklare
Delägare
Talar Svenska, English

Ann Sjöberg
Fastighetsmäklare
Talar Svenska, English, Español

Jennie Ahlinder
Nyproduktions- och marknadsassistent
Fastighetsmäklarassistent

William Skage
Fastighetsmäklare
Talar Svenska, English

Hitta till oss


Mäklarhuset Uppsala & Knivsta Strandbodgatan 10 Box 1944 751 49 Uppsala

Öppettider


Varmt välkomna till oss måndag - fredag kl 9.00 - 17.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.