Adam Lindh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Adam Lindh

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Storvreta—

Uppsala




Storvreta— Uppsala


Förberedd försäljning

Storvreta— Uppsala

Trevligt radhus med gavelläge!


Referensnummer
424 822
Boarea
104.5 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Adam för mer information kring Anmäl intresse.

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Storvreta

Storvreta är en tätort ca 15 km norr om Uppsala med blandad bebyggelse. Storvreta är känt för stora skogar, fina svampmarker och ett levande frilufts- och idrottsliv. Orten är populär för barnfamiljer och för sina pendlingsmöjligheter både med täta busslinjer och Upptåget.


01
Fördelar med området
Sport och friluftsliv Parker/Grönområden Skidspår Bussar Tågstation Barnvänligt Restauranger Motionsspår Cykelbanor Utegym

02
Service

I Storvreta finns två matbutiker, apotek, bibliotek, Folktandvården samt vårdcentral med BVC-mottagning. På orten finns också en bensinstation. I delen av Storvreta som kallas Lyckebo hittar men ett mindre centrum med diverse företag och butiker så som en restaurang och en större möbelbutik. Här hittar man även ett gym.


03
Barnomsorg

Det finns flera grundskolor, bl.a. Storvretaskolan (F-5), Pluggparadiset (F-5), Fridhemsskolan (F-6) och Ärentunaskolan (6-9). Urvalet av förskolor är gott och de drivs i både kommunal och fristående regi.


04
Kommunikation

Kommunikationen till och från Storvreta är mycket god. Flera regionbussar trafikerar sträckan och med Upptåget är du inne i Uppsala på ca 8 minuter.


05
Fritid och friluftsliv

Storvreta har ett rikt frilufts- och idrottsliv med bl.a. preparerade skidspår vid Skogsvallens IP vintertid. Där hittar man också en större pulkabacke, Tipptoppen, där det finns möjlighet till grillning vid anordnade platser. Vid Skogsvallens IP hittar man även ett elljusspår för den löpintresserade. Mest känt är Storvreta för sitt framgångsrika innebandylag, Storvreta IBK, och i nybyggda Storvreta Idrottshall spelas innebandy i alla åldrar. Utöver innebandy finns flertalet andra idrotter att utöva såsom fotboll och handboll. Utegym finns i anslutning till lekplatsen Rörparken.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Adam!

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.