Brf BoKlok Vagnsmakaren

Brf BoKlok Vagnsmakaren

Pris
2 795 000 kr
Uppsala — Radhus i Gunsta

Brf BoKlok Vagnsmakaren


Pris
2 795 000 kr

Uppsala — Radhus i Gunsta
Nya radhus i natursköna Gunsta

Nu är BoKlok tillbaka med ett nytt kvarter kvadratsmarta radhus i lantliga Gunsta, bara 20 minuter från storstadspulsen i Uppsala. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt kvarter med naturen inpå knuten och med tillgång till ett rikt friluftsliv. Förutom den nya idrottsplatsen vid skolan så har du nära till Fjällnora, Funbosjön och Upplandsleden som bjuder in till bad, fiske och härliga promenader året runt. Samtidigt ligger Uppsala Centrum och stadens service och utbud inte allt för långt bort. Här hoppas vi att du ska trivas länge!

Dessa tvåplanshus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan. En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum och ett extra badrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober.


Boarea
118 kvm
Antal rum
5 rok
Preliminär inlyttning
Våren 2025
Försäljningsstart
2024-03-24
Status
Kommande
Antal objekt
20

Intresseanmälan

Kontakta Malin för mer information kring visningsmöjligheter.


Beskrivning


01
Service och kommunikationer

Busshållplats med täta förbindleser ligger ca 700 m bort och bussen tar ca 20 minuter till Uppsala. och om du åker bir når du påfarten till E4 på bara några minuter. I takt med att området utvecklas kommer också kollektivtrafiken och antalet busshållplatser öka. Kommunen planerar också för en pendlarparkering vid busshållplatserna längs väg 282. Visionen är att det ska vara enkelt att resa hållbart i Gunsta.


02
Områdesbeskrivning

I Gunsta bor du i ett småskaligt samhälle med lantlig känsla, bara 20 minuter från storstadspulsen i Uppsala. Orten utvecklas just nu med ca 1000-1500 nya bostäder, nya skola, idrottsplats samt ett torg med butiksverksamheter. I BoKlok Vagnsmakarens direkt närområde ligger redan den nya förskolan Jensen, en mindre livsmedelsbutik samt tågstationen Lennakatten.

Grundskolan (F-6) med plats för 630 elever har planerad skolstart höstterminen 2026. Kommunen planerar också för en fullstor idrottshall samt fritidsklubb, som ska vara tillgänglig för det lokala föreningslivet.

I Gunsta har du tillgång till ett rikt friluftsliv och från de nya bostäderna har du bara 2 km till Funbo IF fotbollsplaner samt ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning på vintern. Lika långt på andra hållet ligger Funbosjön och Uppsalaleden, som bjuder in till badutflykter, fiske och friska promenader. Cirka 7 kilometer bort finns även friluftsområdet Fjällnora, där man kan åka skridskor på vintern och bada på sommaren.


03
Övrigt

I detta projekt har BoKlok infört en räntegaranti på föreningens lån. Det betyder att om den räntenivå som föreningen har räknat med skulle öka fram till slutfinansiering, så står BoKlok för mellanskillnaden - i upp till tre år och till en viss räntenivå. Det gör att du får en tryggare månadsavgift.


Dokument


Området

Använd kartan
X

Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.