KOMMERSIELLA

Ekesbergets Stugby / Ekesberget / Ekshärad / Hagfors

Välvårdad stugby med närhet till olika fritidsaktiviteter och affärer

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
48 kvm
Driftkostnad
137 961 kr/år
Fastigh.bet
DEL AV HAGFORS GRINNEMO 1:310
Tomtarea
17.3 ha
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Ekesbergets Stugby såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Ekshärad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekesberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ekesberget Stugby består av 17 fristående stugor för boende året runt och de är utrustade med husgeråd för självhushåll. Stugorna är på ca 45-50 kvm och har 4 sovplatser fördelade på 2 sovrum med våningssängar och en soffa i storstugan. I den rymliga storstugan finns öppen spis/braskamin och TV och självklart har stugorna dusch och wc samt gratis Wi-Fi. Köksdelen har kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och elektrisk spis med ugn. Stugorna har elektrisk uppvärmning och flera har utvändigt uttag för motorvärmare. Samtliga stugor har en veranda där du kan njuta av morgonkaffet! På kvällen tänder du en brasa i den öppna spisen/braskaminen! Ved finns att köpa. Vid behov kan barnsäng och barnstol ordnas utan extra kostnad. Några stugor är rök- och pälsdjursfria. Är du rörelsehindrad så finns anpassningar. Friliggande finns tvättstuga med tvättmaskiner samt grillplats och lekplats. Närhet till affärer och olika fritidsaktiviteter bl a slalombacke, skidstadium vintertid samt minigolf och badplats sommartid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten