Ekesbergets Stugby

Ekesbergets Stugby

Slutpris

1 800 000 kr


Ekesberget— Ekshärad— Hagfors

Ekesbergets Stugby


Slutpris
1 800 000 kr

Ekesberget— Ekshärad— Hagfors

Välvårdad stugby med närhet till olika fritidsaktiviteter och affärer

Ekesberget Stugby består av 17 fristående stugor för boende året runt och de är utrustade med husgeråd för självhushåll. Stugorna är på ca 45-50 kvm och har 4 sovplatser fördelade på 2 sovrum med våningssängar och en soffa i storstugan. I den rymliga storstugan finns öppen spis/braskamin och TV och självklart har stugorna dusch och wc samt gratis Wi-Fi. Köksdelen har kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och elektrisk spis med ugn. Stugorna har elektrisk uppvärmning och flera har utvändigt uttag för motorvärmare. Samtliga stugor har en veranda där du kan njuta av morgonkaffet! På kvällen tänder du en brasa i den öppna spisen/braskaminen! Ved finns att köpa. Vid behov kan barnsäng och barnstol ordnas utan extra kostnad. Några stugor är rök- och pälsdjursfria. Är du rörelsehindrad så finns anpassningar. Friliggande finns tvättstuga med tvättmaskiner samt grillplats och lekplats. Närhet till affärer och olika fritidsaktiviteter bl a slalombacke, skidstadium vintertid samt minigolf och badplats sommartid.


Boarea
48 kvm
Driftkostnad
137 961 kr/år
Fastigh.bet
DEL AV HAGFORS GRINNEMO 1:310
Tomtarea
17.2718 ha
Såld
2019-10-22

Mäklarhuset Hagfors

Denna fastighet på Ekesbergets Stugby såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Ekshärad

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.