Din mäklare i Hagfors

Mäklarhuset HagforsBesöksadress

Kyrkogatan 1 68330 Hagfors

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en modern heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Hagfors

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service. Detta har resulterat i att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass. Kontakta din lokala mäklare i Hagfors idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklaruhset Hagfors
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Hagfors Kyrkogatan 1 68330 Hagfors

Öppettider


Måndag - Fredag, 09:00 - 17:00
Lördag, stängt
Söndag, stängt
Vid händelse av att kontoret är obemannat, vänligen ring +46 563 12000

Letar du mäklare i Hagfors?


Våra engagerade mäklare sätter dig som kund i fokus oavsett om du önskar köpa, värdera eller sälja ditt hus eller lägenhet. Vårat mål är att ge dig bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra lokala mäklare i Hagfors idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.