Grönalundsvägen 1A-D och 3A-D

Grönalundsvägen 1A-D och 3A-D


Bjurholm

Grönalundsvägen 1A-D och 3A-D



Bjurholm

Hyreshus med 8st lägenheter i Bjurholm!

Till salu! Hyreshus fördelat på två radhuslängor innehållande 8st bostadslägenheter i Bjurholm. Byggnaderna har en total boarea på 676 kvm som är fördelat på 8st 3:or på 84,5 kvm . Alla lägenheter har egen ingång och uteplats samt gemensam tvättstuga i källare, nybyggd våren 2023. Carportplatser med förråd till samtliga lägenheter samt garage/förvaringsutrymme i ena byggnaden (Grönalundsvägen 3A-3D)
Byggsätt: 1 plan + delvis källare, Fasad: trä, Tak: plåt, VA: kommunalt VA, 2-glasfönster Ventilation: självdrag, Uppvärmning: direktverkande el.
Fastigheten är ansluten till fiberbredband (eget avtal tecknas av hyresgästen). Alla lägenheter är i dagsläget uthyrda och har egna el abonnemang.

Driftskostnad: 103 335 kr/år (Vatten. avlopp, sophämtning, fastighetsbelysning och kabel-tv) bygger på säljarens faktiska uppgifter under 2022.

Totala hyresintäkter: 396 960 kr/år. I hyrorna ingår vatten, kabel-TV och carport.
Lägenhetslista finns under fakta/övrigt.


Driftkostnad
103 334 kr/år
Fastigh.bet
BJURHOLM MASKROSEN 1
Total markareal
4 739 kvm
Intäkter
396 960 kr/år
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Umeå

Denna bostad på Grönalundsvägen såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Bjurholm samt även på Grönalundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.