Din mäklare i Umeå

Mäklarhuset UmeåBesöksadress

Renmarkstorget 11 903 26 Umeå

Våra mäklare på kontoret i Umeå är skickliga, erfarna och engagerade och kommer göra allt för att du skall göra en trygg och bra affär. Vi hjälper dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Mäklarhuset Umeå förmedlar och värderar alla typer av bostäder, kommersiella fastigheter och lokaler samt erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Vi gör allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt då du genomför din största och kanske allra viktigaste affär i livet. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass.

Våra mäklare kan Umeå

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Umeå erbjuder mäklare med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Mäklarhuset Umeå står för nöjda kunder med engagemang och personlig service.

Vi har egen fotograf och en stylist som hjälper dig med den sista touchen i ditt hem för att bilderna ska bli så säljande som möjligt. För dig som anlitar oss finns ett värdepaket med fina erbjudanden från olika företag i anknytning till bostadsbytet. Kontakta din lokala mäklare i Umeå idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Mäklaruhset Umeå

Hitta till oss


Mäklarhuset Umeå Renmarkstorget 11 903 26 Umeå

Öppettider


Kontorets öppettider:
Måndag-torsdag 08.30-17.00
Fredag 08.30-16.00
Lunchöppet alla dagar

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad i Umeå


Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Varmt välkommen till din lokala mäklare i Umeå!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.