Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Din mäklare i Umeå

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Umeå

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Umeå

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att vi är mäklarkedjan som har Sveriges nöjdaste kunder åtta av de tio senaste åren, enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex) 2008-2017.

Vi har ett gediget och aktuellt kundregister, varifrån vi kan handplocka spekulanter till just ditt boende.
Vi har anställt en egen fotograf/stylist, som hjälper dig med den sista touchen i ditt hem för att bilderna ska bli så säljande som möjligt. För dig som anlitar oss finns ett värdepaket med fina erbjudanden från olika företag i anknytning till bostadsbytet och du får självklart låna vårt flyttsläp kostnadsfritt. Kontakta oss idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkommen!

Vi förmedlar och värderar alla slags fastigheter såsom villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder dig fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig.

Aktuella försäljningar
Visa alla 53
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering