Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Om oss Mäklarhuset Umeå

Välkommen till oss på Mäklarhuset UmeåMäklarna!

Vi är ett välkänt och ansett mäklarföretag som grundades 1988 och vi tillhör Mäklarhuset med fler än 120 kontor runt om i landet.

Mäklarhuset UmeåMäklarna har under lång tid byggt upp en gedigen kunskap och vi håller oss ständigt à jour med aktuell utveckling och lagstiftning. Dessutom samarbetar vi med ett nätverk av experter inom olika kompetensområden för att vid varje tillfälle, kunna ge våra kunder professionell service.

Mäklarhuset UmeåMäklarna har förmedlat fler än 10 000 bostadsaffärer i olika former vilket har medfört ett kontaktnät utöver det vanliga.

Det handlar om förtroende

Det handlar om samarbete med professionella, ansvarsfulla människor som ser som sin uppgift att arbeta så att både köpare och säljare blir nöjda. Med totalt intresse och engagemang. Det är så vi arbetar, och du kan alltid lita på att du är i goda händer när du samarbetar med oss på Mäklarhuset.

Sälja

När du skall sälja använder vi oss av den senaste tekniken och marknadsför din bostad både kraftfullt och heltäckande i hela landet.

När du anlitar oss får du professionell vägledning genom hela försäljningsarbetet från den kostnadsfria värderingen fram till försäljningsdeklarationen. Behöver du ny bostad eller vill teckna en försäkring mot fel i fastighet i samband med försäljningen? Självklart hjälper vi dig.

Köpa

I ditt livs kanske största och viktigaste affär är frågorna många. Vi lotsar dig tryggt och säkert igenom dessa. Samtidigt kan du nyttja våra goda bankkontakter för att säkerställa att du finansierar bostaden på bästa sätt.

Allt detta och mycket mer gör Mäklarhuset UmeåMäklarna till en naturlig mötesplats för både bostadsköpare och säljare.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion - det tjänar du på!

Umeå

Renmarkstorget 11
903 26 Umeå

Kontorets öppettider:
Måndag-torsdag 08.30-17.00
Fredag 08.30-16.00
Lunchöppet

Aktuella försäljningar
Visa alla 49
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering