Om oss Mäklarhuset Umeå

Om oss Mäklarhuset UmeåBesöksadress

Renmarkstorget 11 903 26 Umeå

Välkommen till oss på Mäklarhuset UmeåMäklarna!

Vi är ett välkänt och ansett mäklarföretag som grundades 1988 och vi tillhör Mäklarhuset med fler än 120 kontor runt om i landet.

Mäklarhuset UmeåMäklarna har under lång tid byggt upp en gedigen kunskap och vi håller oss ständigt à jour med aktuell utveckling och lagstiftning. Dessutom samarbetar vi med ett nätverk av experter inom olika kompetensområden för att vid varje tillfälle, kunna ge våra kunder professionell service.

Mäklarhuset UmeåMäklarna har förmedlat fler än 10 000 bostadsaffärer i olika former vilket har medfört ett kontaktnät utöver det vanliga.

Det handlar om förtroende

Det handlar om samarbete med professionella, ansvarsfulla människor som ser som sin uppgift att arbeta så att både köpare och säljare blir nöjda. Med totalt intresse och engagemang. Det är så vi arbetar, och du kan alltid lita på att du är i goda händer när du samarbetar med oss på Mäklarhuset.

Sälja

När du skall sälja använder vi oss av den senaste tekniken och marknadsför din bostad både kraftfullt och heltäckande i hela landet.

När du anlitar oss får du professionell vägledning genom hela försäljningsarbetet från den kostnadsfria värderingen fram till försäljningsdeklarationen. Behöver du ny bostad eller vill teckna en försäkring mot fel i fastighet i samband med försäljningen? Självklart hjälper vi dig.

Köpa

I ditt livs kanske största och viktigaste affär är frågorna många. Vi lotsar dig tryggt och säkert igenom dessa. Samtidigt kan du nyttja våra goda bankkontakter för att säkerställa att du finansierar bostaden på bästa sätt.

Allt detta och mycket mer gör Mäklarhuset UmeåMäklarna till en naturlig mötesplats för både bostadsköpare och säljare.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion - det tjänar du på!

Mäklaruhset Umeå

Hitta till oss


Mäklarhuset Umeå Renmarkstorget 11 903 26 Umeå

Öppettider


Kontorets öppettider:
Måndag-torsdag 08.30-17.00
Fredag 08.30-16.00
Lunchöppet alla dagar


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.