Partners

Mäklarhuset har valt att samarbeta med några av marknadens mest respekterade företag. Fortlöpande utvecklar vi tillsammans de tjänster och produkter som bidrar till att stärka Mäklarhusets roll som den tryggaste samarbetspartnern för såväl köpare som säljare.

Bank och bolån

SBAB och Mäklarhuset har nyss påbörjat ett samarbete som vi hoppas ska gynna dig som ska köpa eller sälja bostad. Vi har stora förhoppningar. Både vi på SBAB och Mäklarhuset har bevisat att vi kan det vi håller på med. Våra bolånekunder är nöjdast i Sverige, och Mäklarhuset har åtta år på raken haft nöjdast kunder. Det vill vi använda oss av för att göra din bostadsaffär så bra som möjligt.

Lån till att köpa hus, bostadsrätt eller fritidshus. BlueStep riktar in sig på att ge lån till dig som har svårt att få bolån hos traditionella långivare.

Försäkring

Nordic Försäkring arbetar som oberoende försäkringsförmedlare och är specialiserade inom områdena skadeförsäkring och Risk Management.

Energi, energifrågor och boendemiljö

Independia Group hjälper fastighetsägare, förvaltare och industrier minska sin energiförbrukning. Företaget är ackrediterat för utförande av energideklarationer och har flertal certifierade energiexperter för normala och kvalificerade byggnader. Företaget är rikstäckande.

Branschorganisation

Fastighetsmäklarnas branschorganisation

Om Mäklarhuset