Partners

Mäklarhuset har valt att samarbeta med några av marknadens mest respekterade företag. Fortlöpande utvecklar vi tillsammans de tjänster och produkter som bidrar till att stärka Mäklarhusets roll som den tryggaste samarbetspartnern för såväl köpare som säljare.

Bank och bolån


Vi brinner för vår mission – bättre boende och boendeekonomi och tar vårt uppdrag som bank på största allvar. Genom att vara enkla, öppna och omtänksamma utmanar vi branschen.
För oss är det viktigt att jobba med partners som delar våra värderingar och det gör Mäklarhuset. Tillsammans vill vi hjälpa dig att gå från dröm till hem.

Förutom att hitta ditt nya boende handlar en bostadsaffär om att känna trygghet med ekonomin. Vi ger dig personlig rådgivning när det verkligen behövs så att du kan få hjälp med alla de stora och små privatekonomiska frågorna i samband med att du byter bostad.

Försäkring


Nordic Försäkring arbetar som oberoende försäkringsförmedlare och är specialiserade inom områdena skadeförsäkring och Risk Management.Det självklara valet för dig med bolån! En bolåneförsäkring från Idun Liv innebär en extra trygghet och ger familjen möjlighet att behålla en stabil ekonomi om det skulle hända dig något. 

mySafety erbjuder försäkringar och tjänster för att du ska känna en trygghet i vardagen. Vi motverkar och löser problem som kan uppstå i en modern digital värld.

Energi, energifrågor och boendemiljö


Independia Raksystem hjälper fastighetsägare, förvaltare och industrier minska sin energiförbrukning. Företaget är ackrediterat för utförande av energideklarationer och har flertal certifierade energiexperter för normala och kvalificerade byggnader. Företaget är rikstäckande.

Det enkla valet för dig som gillar billig el! Många tycker att billig el är det viktigaste när de väljer elbolag. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden, vilket innebär att våra kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val.

Flyttsmart är en kostnadsfri digital tjänst som hjälper dig med det mesta kopplat till din flytt. Teckna elavtal, hemförsäkring, bredband och boka flytt- och städhjälp med bara några klick. Passa även på att säga upp dina nuvarande avtal direkt i tjänsten. På Flyttsmart samlar du hela din flytt på ett ställe, vilket sparar både tid och pengar. Du väljer fritt bland de bästa, prispressade förslagen på din nya adress.

Branschorganisation


Fastighetsmäklarnas branschorganisation

Foto & planlösningar


DIAKRIT är världsledande inom 3D-visualiseringsprodukter, digitala försäljningsapplikationer och konsulttjänster för fastighetsbranschen.

Marknadsföring


Bonnier News är ett av Sveriges ledande mediehus som når över tre miljoner användare varje dag och har marknadens vassaste annonslösningar.

Adfenix är ett av de allra mest snabbast växande startupbolagen i Göteborg. Bolaget har utvecklat en tjänst som gör att Mäklarhuset kan rikta bostadsannonser på sociala medier mycket mer exakt och på så sätt hitta fler spekulanter.

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Boneo erbjuder en modern och kostnadseffektiv tjänst för dig som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo stort på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.