Om Mäklarhuset

Partners


 
Mäklarhuset har valt att samarbeta med några av marknadens mest respekterade företag.
Fortlöpande utvecklar vi tillsammans de tjänster och produkter som bidrar till att stärka Mäklarhusets roll som den tryggaste samarbetspartnern för såväl köpare som säljare.
 

Bank och bolån


 
Nordea

Förutom att hitta ditt nya boende handlar en bostadsaffär om att känna trygghet med ekonomin. Vi ger dig personlig rådgivning när det verkligen behövs så att du kan få hjälp med alla de stora och små privatekonomiska frågorna i samband med att du byter bostad.

SBAB

Vi är experter på boendeekonomi! Vi tror att en transparent bostadsmarknad skapar schyssta förutsättningar för kloka beslut hos våra kunder. Vi väljer partners som delar våra värderingar, därför samarbetar vi med Mäklarhuset.

Försäkring


 
Gallagher

Gallagher arbetar som oberoende försäkringsförmedlare och är specialiserade inom områdena skadeförsäkring och Risk Management.

Energi, energifrågor och boendemiljö


 
Sustera

Sustera är ledande experter inom besiktningstjänster. Företaget arbetar rikstäckande och erbjuder främst tjänster som husbesiktning, överlåtelsebesiktning, energideklaration, fuktmätning, areamätning samt entreprenadbesiktning. Sustera erbjuder tillsammans med oss också ett trygghetspaket, Skyddat Köp, som bidrar till en enkel och smidig bostadsaffär, för både säljare och köpare.

Flyttsmart

Flyttsmart är en kostnadsfri digital tjänst som hjälper dig med det mesta kopplat till din flytt. Teckna elavtal, hemförsäkring, bredband och boka flytt- och städhjälp med bara några klick. Passa även på att säga upp dina nuvarande avtal direkt i tjänsten. På Flyttsmart samlar du hela din flytt på ett ställe, vilket sparar både tid och pengar. Du väljer fritt bland de bästa, prispressade förslagen på din nya adress.

Branschorganisation


 
Mäklarsamfundet

Fastighetsmäklarnas branschorganisation

Foto, planlösningar och interaktiva verktyg


 
Diakrit

Diakrit är världsledande inom 3D-visualiseringsprodukter, digitala försäljningsapplikationer och konsulttjänster för fastighetsbranschen.

Marknadsföring


 
Bonnier News

Bonnier News är ett av Sveriges ledande mediehus som når över tre miljoner användare varje dag och har marknadens vassaste annonslösningar.

Realforce

Realforce är ett av de allra mest snabbast växande startupbolagen i Göteborg. Bolaget har utvecklat en tjänst som gör att Mäklarhuset kan rikta bostadsannonser på sociala medier mycket mer exakt och på så sätt hitta fler spekulanter.

Hemnet

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Boneo

Boneo erbjuder en modern och kostnadseffektiv tjänst för dig som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo stort på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Orange link service

Orange link service erbjuder kostnadsfria värderingsmöten som utförs av Mäklarhusets fastighetsmäklare.


Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.