Partners

Mäklarhuset har valt att samarbeta med några av marknadens mest respekterade företag. Fortlöpande utvecklar vi tillsammans de tjänster och produkter som bidrar till att stärka Mäklarhusets roll som den tryggaste samarbetspartnern för såväl köpare som säljare.

Bank och bolån


Vi brinner för vår mission – bättre boende och boendeekonomi och tar vårt uppdrag som bank på största allvar. Genom att vara enkla, öppna och omtänksamma utmanar vi branschen.
För oss är det viktigt att jobba med partners som delar våra värderingar och det gör Mäklarhuset. Tillsammans vill vi hjälpa dig att gå från dröm till hem.

Lån till att köpa hus, bostadsrätt eller fritidshus. BlueStep riktar in sig på att ge lån till dig som har svårt att få bolån hos traditionella långivare.

Förutom att hitta ditt nya boende handlar en bostadsaffär om att känna trygghet med ekonomin. Vi ger dig personlig rådgivning när det verkligen behövs så att du kan få hjälp med alla de stora och små privatekonomiska frågorna i samband med att du byter bostad.

Försäkring


Nordic Försäkring arbetar som oberoende försäkringsförmedlare och är specialiserade inom områdena skadeförsäkring och Risk Management..

Energi, energifrågor och boendemiljö


Independia Group hjälper fastighetsägare, förvaltare och industrier minska sin energiförbrukning. Företaget är ackrediterat för utförande av energideklarationer och har flertal certifierade energiexperter för normala och kvalificerade byggnader. Företaget är rikstäckande.

Göta Energi är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. Ett framåt elbolag som utmanar elbranschen genom enkla elavtal, låga priser och fördelar för dig som kund. Med deras prisgaranti och 100% Nöjd-garanti får du fria avtalsbyten från rörligt pris, snabb service av deras prisbelönta kundservice och hjälp med allt praktiskt kring elen när du flyttar. Göta Energis vision är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag!

Flyttsmart är en kostnadsfri digital tjänst som hjälper dig med det mesta kopplat till din flytt. Teckna elavtal, hemförsäkring, bredband och boka flytt- och städhjälp med bara några klick. Passa även på att säga upp dina nuvarande avtal direkt i tjänsten. På Flyttsmart samlar du hela din flytt på ett ställe, vilket sparar både tid och pengar. Du väljer fritt bland de bästa, prispressade förslagen på din nya adress.

Branschorganisation


Fastighetsmäklarnas branschorganisation

Foto & planlösningar


DIAKRIT är världsledande inom 3D-visualiseringsprodukter, digitala försäljningsapplikationer och konsulttjänster för fastighetsbranschen.

Marknadsföring


HittaHem är mäklartjänsten för dig som vet var du vill bo men som inte har tiden att leta. HittaHem drivs och utvecklas av Bonnier.

Adfenix är ett av de allra mest snabbast växande startupbolagen i Göteborg. Bolaget har utvecklat en tjänst som gör att Mäklarhuset kan rikta bostadsannonser på sociala medier mycket mer exakt och på så sätt hitta fler spekulanter.

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Boneo erbjuder en modern och kostnadseffektiv tjänst för dig som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo stort på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.