Partners

Mäklarhuset har valt att samarbeta med några av marknadens mest respekterade företag. Fortlöpande utvecklar vi tillsammans de tjänster och produkter som bidrar till att stärka Mäklarhusets roll som den tryggaste samarbetspartnern för såväl köpare som säljare.

Bank och bolån

SBAB och Mäklarhuset har nyss påbörjat ett samarbete som vi hoppas ska gynna dig som ska köpa eller sälja bostad. Vi har stora förhoppningar. Både vi på SBAB och Mäklarhuset har bevisat att vi kan det vi håller på med. Våra bolånekunder är nöjdast i Sverige, och Mäklarhuset har åtta år på raken haft nöjdast kunder. Det vill vi använda oss av för att göra din bostadsaffär så bra som möjligt.

Lån till att köpa hus, bostadsrätt eller fritidshus. BlueStep riktar in sig på att ge lån till dig som har svårt att få bolån hos traditionella långivare.

Försäkring

Nordic Försäkring arbetar som oberoende försäkringsförmedlare och är specialiserade inom områdena skadeförsäkring och Risk Management.

Energi, energifrågor och boendemiljö

Independia Group hjälper fastighetsägare, förvaltare och industrier minska sin energiförbrukning. Företaget är ackrediterat för utförande av energideklarationer och har flertal certifierade energiexperter för normala och kvalificerade byggnader. Företaget är rikstäckande.

Göta Energi är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. Sedan 2017 ingår de i Fortum som är Nordens största energibolag.

Branschorganisation

Fastighetsmäklarnas branschorganisation

Foto & planlösningar

DIAKRIT är världsledande inom 3D-visualiseringsprodukter, digitala försäljningsapplikationer och konsulttjänster för fastighetsbranschen.

Marknadsföring

Moving Digital har 10 års erfarenhet av att utveckla digitala marknadsföringsprodukter för bostadsmarknaden och har utvecklat tjänsten Mäklarhuset Friends.

HittaHem är mäklartjänsten för dig som vet var du vill bo men som inte har tiden att leta. HittaHem drivs och utvecklas av Bonnier.

Adfenix är ett av de allra mest snabbast växande startupbolagen i Göteborg. Bolaget har utvecklat en tjänst som gör att Mäklarhuset kan rikta bostadsannonser på sociala medier mycket mer exakt och på så sätt hitta fler spekulanter.

Undersökningar

Svenskt Kvalitetsindex är ett undersökningsföretag som arbetar med en forskningsbaserad metod vilket utgör en unik grund för opartiskhet och trovärdighet. SKI ingår i EPSI Rating Group som gör likartade studier i Europa. Huvudman är Institutet för Kvalitetsutveckling (SIQ).

Om Mäklarhuset