Sveriges nöjdaste kunder åtta av de senaste tio åren.

Nöjda kunder är viktigare för oss än något annat. På Mäklarhuset går hela vårt arbete ut på det. Enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga mätningar är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften. Åtta av de senaste tio åren har vi haft Sveriges nöjdaste kunder och alltid varit på prispallen. Det betyder att vi gör allt för att ge dig Sveriges bästa mäklartjänst även i din nästa bostadsaffär. Förutom kundnöjdhet har SKI även undersökt hur kunderna uppfattar de olika mäklarföretagen med avseende på image, förväntningar, produktkvalitet, servicekvalitet, prisvärdhet och lojalitet. Inom varje enskilt område hamnar Mäklarhuset högt upp i undersökningen.

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) är ett system för att mäta och analysera hur de faktiska kunderna och andra användare bedömer varor och tjänster i Sverige. I undersökningen av fastighetsmäklarföretag ingår totalt 1 200 personer som har erfarenhet av att köpa eller sälja en bostad.

Läs mer hos Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

Läs våra kunders omdömen

Visst känns det lite extra tryggt att kolla upp vad andra tycker om en produkt eller en tjänst innan man bestämmer sig? Gör gärna samma sak innan du kontaktar oss, på HittaMäklare och Reco kan du läsa vad våra kunder tycker om oss!

HittaMäklare Reco
Om Mäklarhuset