Om Mäklarhuset

Vi har nöjdare kunder

 
 

Vi är oerhört stolta över vår höga kundnöjdhet och arbetar ständigt med att utveckla den service vi ger till våra kunder, eftersom vi vet att det är grunden för goda kundrelationer och lyckade bostadsförsäljningar.

 

Vi på Mäklarhuset strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta världsklass, både innan, under och efter själva bostadsaffären. Vi vill att du med vår hjälp ska uppleva att du gjort en enkel, trygg och smart bostadsaffär. Kvittot på att vi gjort ett bra jobb är nöjda kunder.

Vi brinner för nöjda kunder och mäter detta löpande och på många olika sätt genom kundprocessen. Vi försöker alltid tänka utanför ramarna. Att vi äger oss själva och inte är bankens eller försäkringsbolagets egendom får hela tiden engagemanget och kreativiteten att växa. Vilket för dig förkortar vägen till en lyckad bostadsaffär.

Vårt mål är att alla våra kunder ska känna att vi ligger längst fram i branschen inom innovation, digitalisering, utveckling och att vi i alla lägen sätter kvalitet och våra kunder främst. Genom att kombinera personlig service och innovativa lösningar vill vi hjälpa dig att hitta den smartaste vägen till en lyckad bostadsaffär. Detta har resulterat i att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass.

Vi redovisar vad kunderna tycker

För att få egen feedback och vara transparenta gentemot framtida kunder redovisar vi alltid hur kunderna recenserar oss på vår hemsida och i möte med framtida kunder. Det hjälper oss att utvecklas och skapar trygghet för framtida kunder.

Om du inte anlitat oss tidigare och är osäker på vilken mäklare du vill anlita föreslår vi att du läser vad andra tycker om oss. På maklarhuset.se redovisar vi öppet kundomdömen om alla våra mäklare. Det är ett smart sätt att välja rätt. Lycka till med din bostadsaffär!

Läs våra kunders omdömen

Visst känns det lite extra tryggt att kolla upp vad andra tycker om en produkt eller en tjänst innan man bestämmer sig? Gör gärna samma sak innan du kontaktar oss, på HittaMäklare och Reco kan du läsa vad våra kunder tycker om oss!

HittaMäklare

Reco

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?

Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.