Köpa bostad

Transparent budgivning med verifierade bud

 
 

Slipp stress och oro - med trygg, säker och transparent budgivning. Via BankID legitimeras och verifieras din identitet, ditt lånelöfte och ditt bud. Trygghet för både köpare och säljare. Budgivning är ett viktigt och avgörande moment i en bostadsaffär och är kanske det mest spännande och nervkittlande momentet av dem alla.

 

På Mäklarhuset erbjuder vi tjänsten Verifierad budgivning i de flesta av våra försäljningar. Budgivare identifierar sig med BankID i samband med budgivningen samt bekräftar att lånelöfte finns genom att ansluta sin bank. En smart tjänst som bidrar till en ökad transparens i processen för involverade parter (köpare, mäklare, bank). Tjänsten bidrar även till att parterna snabbare ska kunna skriva avtal genom en proaktiv banksupport som gör att banken snabbare godkänner objektet inför avtalsskrivning. 


Smarta valet med verifierade bud 
 

1

Enklare affär

Legitimering och verifiering av bud med ökad transparens ger trygghet för alla.

2
Verifiera lånelöfte

Med BankID kan du digitalt verifiera ditt aktiva lånelöfte direkt med din bank.

3
Tryggare bostadsaffär
 

Ökad transparens minskar risken för oseriösa budgivare samt problem med finansiering senare i processen.

 
Så här går en verifierad budgivning till:
  • Efter visningen kontaktar mäklaren alla spekulanter för att stämma av intresset och informera om budgivningen.

  • Därefter skickar mäklaren ut ett sms med en länk till budgivningen där du kan lägga ditt bud, styrka din identitet via BankID samt bekräfta att du har ett aktivt lånelöfte, vilket verifieras av din bank. Självklart lämnas inga detaljer ut, utan banken bekräftar enbart ditt aktiva lånelöfte.

Skulle det vara så att man inte vill använda sig av tjänsten eller att man inte har BankID, så kan man fortsättningsvis ge bud genom att kontakta mäklaren, förutsatt att man kan legitimera sig på andra sätt.

Läs mer om budgivningen här.


Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.