Trygg, transparent budgivning med verifierade bud

Slipp stress och oro - med trygg, säker och transparent budgivning. Via BankID legitimeras och verifieras din identitet, ditt lånelöfte och ditt bud. Trygghet för både köpare och säljare.

Budgivning är ett viktigt och avgörande moment i en bostadsaffär och är kanske det mest spännande och nervkittlande momentet av dem alla. För att skapa de bästa förutsättningarna för en smart, trygg och enklare affär med mer transparens under hela budgivningsprocessen erbjuder vi alla kunder verifierade bud. Tjänsten innebär att alla budgivare kan verifiera sin identitet, sitt bud med BankID samt bekräfta lånelöfte via en säker koppling till direkt banken. Tjänsten är digital och den minskar risken för såväl oseriösa budgivare samt problem med finansiering senare i processen. Har du frågor om tjänsten, prata med din mäklare. 

Smarta valet med verifierade bud
Enklare affär
Legitimering och verifiering av bud med ökad transparens ger trygghet för alla.
Verifiera lånelöfte
Med BankID kan du digitalt verifiera ditt aktiva lånelöfte direkt med din bank
Tryggare bostadsaffär
Minskar risken för oseriösa budgivare samt problem med finansiering senare i processen.
 
Så här går en verifierad budgivning till:
  • Efter visningen kontaktar mäklaren alla spekulanter för att stämma av intresset och informera om budgivningen.
  • Därefter skickar mäklaren ut ett sms med en länk till budgivningen där du kan lägga ditt bud, styrka din identitet via BankID samt bekräfta att du har ett aktivt lånelöfte, vilket verifieras av din bank. Självklart lämnas inga detaljer ut, utan banken bekräftar enbart ditt aktiva lånelöfte.

Se filmen över hur budgivningen fungerar med BudID:


Skulle det vara så att man inte vill använda sig av tjänsten eller att man inte har BankID, så kan man fortsättningsvis ge bud genom att kontakta mäklaren, förutsatt att man kan legitimera sig på andra sätt. Läs mer om budgivningen här.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.