KOMMERSIELLA

Djupviksgatan 7abc / Holmsund / Umeå

TILL SALU HYRESFASTIGHET MED CENTRALT LÄGE I HOLMSUND

Slutpris
4 900 000 kr
Fastigh.bet
UMEÅ REDAREN 1
Tomtarea
862 kvm
Såld
2020-09-14
Bostaden är såld!

Denna bostad på djupviksgatan såldes av oss 2020-09-14. Se alla våra försäljningar i Holmsund samt även på djupviksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holmsund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastigheten har ett fint läge eftersom den tillhör den äldre bebyggelsen i Holmsund. Båda byggnaderna rotrenoverades 1985 och nuvarande ägare har fortlöpande renoverat för hålla det i gott skick. Total boarea 457 kvm fördelat på 7 st lägenheter.
Byggsätt: Den ena byggnaden har källare och den andra krypgrund, trästomme, träfasad, yttertak/betongpannor, 3 glasfönster, uppvärmning med bergvärme, och kommunalt VA.
Total hyresintäkter 439 920:- pr år.
Taxebundna driftkostnader 114 271:- pr år fördelat på : Va 22 839:-, sopor 4 590:-, fastighets el samt el till bergvärmen 62 500:-,
kabel tv 10 416:-, fastighetsförsäkring 13 926:-
Det finns ytterligare 2 p-platser att hyra ut.
Kontakta Jonas Bergh 070 6664075 för ytterligare information eller visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Holmsund

Tätort i skärgårdsmiljö

Allmänt

Holmsund är en havsnära del vid Umeälvens mynning. Största delen av bebyggelsen består av småhus med äganderätt. Kontinuerlig utbyggnad och förtätningar i den befintliga bebyggelsen sker successivt. Området har varit bebott sedan 1500-talet och blev under 1800-talet industrialiserad när man byggde hamn och sågverk. Området fick kring 1860 en av Norrlands första ångsågar, Sandviks såg, vilken lades ner 1962.

Rekreation

I Holmsund finns ett antal besöksintressanta platser. Här finns konstverk ingående i Konstvägen sju älvar, Storsjöhallen idrottsanläggning, sågverksmuseum, Umeå Golfklubb med 27 håls golfbana. I Området finns massvis med motionsstigar, skidspår och skoterleder i naturskön miljö och flera badplatser vid havet.

Service

Holmsund har flera förskolor och skolor för årskurs 1-9. Här finns även livsmedelsbutik, restaurang, apotek, hälsocentral, bank, bibliotek, butiker, frisör och blomaffär.

Kommunikation

Från Holmsund har man bara 15 km till Umeå Universitet och 18 km till centrum. Med goda bussförbindelser gör det här området attraktivt för många. I Holmsund ligger också Umeå uthamn som är en av de största i Norrland med färjetrafik till bl.a. Vasa i Finland.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.