KOMMERSIELLA

Förrådsvägen 21p / Västerslätt / Umeå

Industrifastighet.

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
160 912
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Förrådsvägen 21p såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Umeå

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Till salu industrifastighet på Västerslätt med byggår 2008. Köparen kommer att kunna disponera hela fastigheten fr o m tillträdesdagen. Takhöjd 6 meter vid väggbandet och ca: 8 meter i nock. Det finns två portar bxh ca: 4,0 x 4,6 och bxh ca: 2,4x3,0
BV: 130 kvm verkstad/lager,omklädning, toalett och tvättmaskin samt ett separat rum för gasförvaring.
ÖV: 47 kvm trinettkök med matplats, diskmaskin. Badrum med dusch, tvättställ och toalett. Stort kontor.
Plan 3: Kan nyttjas som förråd.
Byggsätt: Isolerad grundplatta med vattenburen golvvärme (fjärrvärme med eget abonnemang), limträstomme, plåtfasad med betong/sten element nertill, Yttertak av papp, innertak i plåt, Innerväggar i gips/plåt. Ventilatiion med värmeväxlare.
Beräknade driftkostnader ca 28 299:-pr år fördelat på fjärrrvärme 16 000:-, fastighetsel och verksamhetsel 6799:-, avgift till samfälligheten ca 5 500:- pr år och där ingår VA med separat undermätning som ökar kostnaden vid stor förbrukning, snöröjning /sandning och oljeavskiljare.

Övriga byggnader:Skärmtak/carport på 50 kvm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten