Kabelvägen 22B

Kabelvägen 22B

Slutpris

1 950 000 kr


Umeå

Kabelvägen 22B


Slutpris
1 950 000 kr

Umeå

TILL SALU industri-lagerfastighet med kontor vid Norra-Västra länken.

Industri/garagebyggnadens lokal area 153 kvm plus ett extra entresolplan på 20 kvm som nyttjas som lager.
Byggnadssätt: ca 9 meter nockhöjd fördelat på verkstadsdel med takhöjd på 5 m och försedd med en elektrisk hög port 4,5 m x 4,0 m bred samt en intilliggande gångdörr. Övervåning med i huvudsak ekgolv och inredd med 2st kontorsrum, förråd, lunchrum med mikrovågsugn-fläkt-kyl, och badrum utrustad med dusch. Det finns en separat ingång/utgång från lokalen till en gemensam korridor, trapphus och HISS som nyttjas med övriga fastigheter i byggnaden.
Byggsätt: Isolerad platta på mark. Stålstomme. Betongbjälklag, Fasad med 170 mm isolerade sandwichelement med plåt på båda sidor. Tak med tak duk PVC 1,2mm och 285 mm isolering av stenull, plastfolie samt galvad trapetsplåt.
Uppvärmning i bv med golvvärme - vattenburen elpanna, öv med elradiatorer. Ventilation: Frånluftventilation för byggnaden dock ej för verksamhet. Belysning: Grundbelysning på bägge planen, samt elcentral med max 25 amp, BV med 2 st 220 volt uttag och 1 st 16 amp uttag, övre plan 1 st 220 volt uttag. Skiljeväggar: Sandwichelement i bottenvåning och gipsväggar i övervåningen, brandklass EI30. Utvändigt. Gårdsplanen finns möjlighet till parkering.

Fastigheten är momsregistrerad och nuvarande moms är 139 393:- kr. För köpare som är momsregistrerade och kan jämka momsen minskas köpeskillingen med motsvarande belopp.


Driftkostnad
39 000 kr/år
Fastigh.bet
UMEÅ ELEMENTET 54
Tomtarea
117 kvm
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Umeå

Denna fastighet på Kabelvägen såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Kabelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.