KOMMERSIELLA

Kontaktvägen 8 / Umeå

TILL SALU INDUSTRIFASTIGHET MED KONTOR PÅ VÄSTERSLÄTT

Fastigh.bet
UMEÅ MÄTAREN 14
Bruksarea
815 kvm
Tomtarea
3 449 kvm
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Kontaktvägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Kontaktvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kontaktvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kommer chansen att förvärva en gedigen industrienhet med verkstadslokal, kontor och personalutrymmen på stor friköpt tomt på 3 449 kvm. Det borde vara möjligt att uppföra ytterligare en byggnad på den stora tomten.
Bottenplan ca 600 kvm är fördelat:
Ca 30 % kontorsavdelning med 5 st kontorsrum, lunchrum, omklädning, toalett- dusch.
Ca 70 % lager och verkstad.
Entrésolplan ca 210 kvm, i huvudsak lagerutrymmen, konferensrum och plats för ventilationsrum.
Övriga ytor: Vidbyggt kallförråd på ca 60 kvm.
Byggsätt: Platta på mark, stålstomme, plåtfasad, plåtyttertak, två garageportar varav en högport på 4 meter, oljeavskiljare, golvvärme ansluten till fjärrvärme, mekanisk ventilation, fiber indraget och kommunal VA.
Nuvarande hyresintäkter pr år: 480 000:- kallhyra exkl moms.
Beräknad taxebundna driftkostnader 171 926:- pr år exkl moms: fördelat på VA 13 120:-, fjärrvärme 73 205:- och el 85 601:- inkl produktionsel.

Kontakta Jonas Bergh 070 6664075 för ytterligare info eller visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerslätt

Lugnt och centralt

Allmänt

Just nordväst om centrala stan finner du Västerslätt. Ett lugnt och trivsamt område huvudsakligen bestående av bostadsrätter och småhus. Här finns det lummiga innergårdar och mysiga grönområden vid Tvärån som skiljer området från Rödäng. Norr om bostadsområdet finns det mycket centrala Västerslätts industriområde med en rad olika företag och verksamheter.

Rekreation

Från Västerslätt har du nära till både sport och motion. Närliggande Hedlundadungens lummiga grönområde erbjuder stor lekplats, minigolf samt utegym. Intilliggande Noliaområdet huserar en rad olika idrottsanläggningar. I20-skogen och strandpromenaden längs älven finns bara en kort promenad bort.

Service

Västerslätts centrum erbjuder matvaruaffär, bank och konditori. Promenadavstånd till citys rika utbud av caféer, restauranger och affärer. Förskolor och skola (F-3) finns nära till på Rödäng. Andra närliggande skolor är Hedlundaskolan, (F-6), Grisbackaskolan (F-6), Prolympiaskolan (6-9), och Grubbeskolan (7-9). Två av Umeås största gymnasieskolor Dragonskolan och Midgårdskolan ligger inom cykel/gångavstånd.

Kommunikation

Från Västerslätt är det promenadavstånd till centrala stan och övriga Umeå nås enkelt via cykel eller buss som trafikerar igenom Västerslätt

Liknande bostäder i närheten