KOMMERSIELLA

Rådhusesplanaden 17D / Centrum - Järnvägstorget / Umeå

TILL SALU INVESTERINGSOBJEKT BESTÅENDE AV 3 ST BOSTADSRÄTTER MED 10 % AVKASTNING.

Slutpris
1 750 000 kr
Fastigh.bet
BRF Hede Lgh 2-7027 och 2-7028-2 och 2-7029
Lokalkategori
Butik
Såld
2019-07-02
Bostaden är såld!

Denna lokal på Rådhusesplanaden såldes av oss 2019-07-02. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Rådhusesplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum - Järnvägstorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Investeringsobjektet ligger med entrén och skyltfönster mot Järnvägstorget och ger en avkastning på 10 % på hela kapitalet. Objektet består av tre st bostadsrätter med långt hyreskontrakt. Lokalarean med 146 kvm butik + 24,5 kvm lager. Lokalen är i mycket gott skick. Nuvarande hyresintäkter 423 000:- pr år exkl moms ger ett driftnetto på 185 911:- pr/år.
Kontakta Jonas Bergh 070 6664075 för ytterligare information eller visning .

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Umeås mittpunkt

Allmänt

Umeå Centrum sträcker sig längs med Umeälvens norra sida, här finns historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla dess butiker. Här finns allt man kan behöva och är en självklar mötesplats för både Umeås invånare och besökare.

Rekreation

I centrum finns trevliga parker som bildar en naturlig mötesplats och längst med Umeälven finns fina strandpromenader. I broparken finns parkourpark och här finns också skateparken Sparken, vilket är en mycket attraktiv träffpunkt för ungdomar. Här finns även en nybyggd simhall, Navet som erbjuder äventyrsbad, träning och relaxavdelning.

Service

Centrum har ett stort utbud av service och nöjen. Här finns mängder med butiker, gym, restauranger, caféer, barer och nattklubbar. 2014 blev Umeå utsedd som kulturhuvudstad och har ett stort kulturellt utbud via kulturhuset Väven, Folkets Hus och Norrlandsoperan. Under året erbjudes flera olika arrangemang som exempelvis Bondens marknad, gratiskonserter och beachvolleyboll. Skolor och förskolor finns i närliggande områden bara några minuter bort.

Kommunikation

Det finns goda pendlingsmöjligheter via tågstationen och busstationen som ligger centralt. Utöver det finns såklart goda bussförbindelser lokalt till de olika bostadsområdena i Umeå och till Universitetet området. Via flygbussen når du flygplatsen som ligger 4 km från Umeå centrum. Flertalet cykelbanor knyter samma centrum med Umeås övriga stadsdelar.

Liknande bostäder i närheten