Saltängsvägen 33

Saltängsvägen 33


Hacksta— Västerås

Saltängsvägen 33



Hacksta— Västerås

Lager- & verkstadsfastighet med kontor på Hacksta industriområde!

Modern industrifastighet i mycket gott skick med lokaler för uthyrning att disponera för garage, lager, verkstad och kontor - belägen i Hacksta Industriområde. Fastigheten omfattar 2 längor uppförda 2011 & 2015 med totalt 18 skepp att disponera för skilda verksamheter. Plus huvudbyggnad uppförd 1987 med kontor, lager och verkstad. Dessutom stor asfalterad gårdsyta med parkerings- & uppställningsytor.

Total avtalad hyresintäkt 1.282.000 kr per år kallhyra. Därtill indexerad årshyra med uppräkning 1/1 2023. OBS kallhyra - vilket innebär att fastighetsägaren vidarefakturerar hyresgästernas elförbrukning och uppvärmningskostnader via elabonemang per hyrd enhet. Således mycket låga driftskostnader för fastighetsägaren. Notera att fastighetsskatt samt tomträttsavgäld är inkluderad i total driftskostnad för fastigheten.

Uthyrning fn till 13 hyresgäster. Fn inga vakanser och vakansgrad historiskt mycket låg.

Total markareal 4791 kvm Total uthyrningsbar lokalarea är ca 1366 kvm.

Fastigheten säljs paketerad i bolagsform - i nybildat AB. Potential att utveckla fastighet och hyresintäkter. Få begränsningar enligt planbestämmelser.

Vänligen kontakta mäklaren för visning !


Driftkostnad
136 330 kr/år
Fastigh.bet
VÄSTERÅS MUNKBOÄNGEN 7
Bruksarea
1 366 kvm
Tomtarea
4 791 kvm
Intäkter
1 286 676 kr/år
Såld
2022-12-30

Mäklarhuset Västerås

Denna lokal på Saltängsvägen såldes av oss 2022-12-30. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Saltängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.