Andreas Söderkvist - mäklare i Västerås

Att vara mäklare bör inte betraktas som ett jobb, snarare ett sätt att leva. Ödmjukhet inför uppgiften är mycket viktigt då man ofta handlägger ärenden i, för kunderna, ansträngda situation. De flesta gör inte bostadsaffärer varje dag och då är det viktigt med ett tryggt och effektivt omhändertagande genom hela försäljningsprocessen.

Fastighetsmäklaren med ett omfattande engagemang

Eftersom boendet är en central del av samtligas vardag känns det väldigt stimulerande att vara länken mellan köpare och säljare i den största privatekonomiska affär de flesta gör. Att kunna vara behjälplig och möta dessa människor i olika skeden av livet är väldigt intressant, givande och utvecklande. Fastighetsmäklare sedan 2004 med ett allmänt sportintresse företrädesvis inom lagsport.

Oro ser sig omkring, rädsla ser bakåt, tro ser uppåt, skuld ser ner, jag ser framåt!

 • Vill du veta vad din bostad är värd?
  Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

 • Jag vill sälja min bostad nu!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Andreas Söderkvist, kontorschef / mäklare i Västerås
Andreas Söderkvist

Kontorschef / Fastighetsmäklare

Kontor: Västerås
Talar: Svenska, English
Se vad kunderna säger om mig

 • Christer Bäckström
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  9 månader sedan
  Jag har haft 2 försäljningar med Andreas Söderkvist, funkat utmärkt båda gångerna. Kan inte bli annat än 5 stjärnor i betyg!
  Publicerat på Google
 • Douglas Haettman
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  10 månader sedan
  Andreas Söderkvist gav ett professionellt, varmt och välkomnande intryck genom hela affären. Allt kändes lätt och smidigt och det var aldrig några konstigheter. Om vi någon gång ska flytta igen så är det honom jag kommer kontakta.
  Publicerat på Google
 • Adam Liifw
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  11 månader sedan
  Andreas Söderkvist, gör allt och lite till för att det ska bli en smidig affär både om man är köpare och säljare. Han har även hjälpt till att titta på köpobjekt som inte säljs av Mäklarhuset. Ger ett gott intryck och ställer alltid upp! Skulle aldrig gå till någon annan än Andreas när jag ska sälja eller köpa igen.
  Publicerat på Google
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.