Andreas Söderkvist - mäklare i Västerås

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (91 omdömen)

Att vara mäklare bör inte betraktas som ett jobb, snarare ett sätt att leva. Ödmjukhet inför uppgiften är mycket viktigt då man ofta handlägger ärenden i, för kunderna, ansträngda situation. De flesta gör inte bostadsaffärer varje dag och då är det viktigt med ett tryggt och effektivt omhändertagande genom hela försäljningsprocessen.

Fastighetsmäklaren med ett omfattande engagemang

Eftersom boendet är en central del av samtligas vardag känns det väldigt stimulerande att vara länken mellan köpare och säljare i den största privatekonomiska affär de flesta gör. Att kunna vara behjälplig och möta dessa människor i olika skeden av livet är väldigt intressant, givande och utvecklande. Startade min karriär som fastighetsmäklare 2004. För övrigt är jag allmänt sportintresserad och fritiden spenderar jag med familjen och försöker utöva lagsporter så ofta jag hinner.

Oro ser sig omkring, rädsla ser bakåt, tro ser uppåt, skuld ser ner, jag ser framåt!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Andreas Söderkvist Fastighetsmäklare / Delägare
Andreas Söderkvist

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Västerås
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler