Behållare Behållare
Blåsbo, västerås
Referensnummer
529 498
Boarea
79 kvm
Rum
3 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.


Området

Blåsbo

Blåsbo är ett äldre bostadsområde där det även skett en viss nyproduktion under de senare åren. Området kan erbjuda hyres- och äganderätter. Blåsbo ligger på gångavstånd från centrum i närheten av Svartån. Rocklundaområdet ligger endast ett par minuters gångavstånd från Blåsbo och kan erbjuda det mesta i friluftsliv såsom motionsspår, hockey- och bandyarena m.m. Det är även nära till Vallby friluf

Fördelar med området

Sportevenemang Cykelstigar (mtb) Ishall Sport och friluftsliv Cykelbanor Hundvänligt Skidspår Motionsspår Barnvänligt Bussar

Nöje

Strax intill Aroslund ligger Rocklunda området där det mesta av Västerås sportutbud är samlat. Här kan ni åtnjuta Bandy, Hockey, Fotboll, Handboll och Innebandy på högsta nivå. Det arrangeras även mässor, konserter och marknader i området. Blåsbo ligger så pass centralt att man promenerar till nöjesutbudet i centrum.

Fritid

Närbelägna Rocklunda erbjuder också gym, löpträning, skidspår och hästridning.

Service

Blåsbo ligger på gångavstånd till Västerås centrum som kan erbjuda det mesta. Falkenbergska kvarnen inrymmer lunchrestaurang i trivsam miljö. Med bil går det lätt och snabbt att ta sig till några av Västerås större köpcentra som Erikslund och Hälla.

Familjeliv

Tryggt och lugnt området med ett centralt läge. Blåsboskolan erbjuder från årskurs 1-5 samt förskola.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.