KOMMERSIELLA

Norra Klostervägen 2-4 / Sandhult / Hedared / Borås

Driftkostnad
158 000 kr/år
Fastigh.bet
BORÅS HEDARED 2:72
Bruksarea
1 732 kvm
Tomtarea
5 733 kvm
Intäkter
1 504 800 kr/år
Såld
2020-04-30
Bostaden är såld!

Denna bostad på norra klostervägen såldes av oss 2020-04-30. Se alla våra försäljningar i Hedared samt även på norra klostervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdad fastighet i två plan, trevlig innegård med lekplats, gym och bastu. Lägenheter med kallhyra och elpannor i lägenheterna byttes ut 2012. 2019 målades fastigheterna exteriört och viss panel byttes. Fiber indraget. Till fastigheten hör även en nyare snöplog och åkgräsklippare. Fastigheten säljes i bolagsform tillsammans med Bollebygd Hultet 2:15 (Vikhultsvägen 5-7).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.